Πέμπτη, 10η Οκτωμβρίου 2024  2:23 μμ
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2024 14:52

Ο Κώστας Πιστιόλας αίσθανεται «πιο δυνατός»- Η ανάρτηση του στο Facebook

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Ένα χρόνο μετά τη βραδιά των δημοτικών εκλογών, αισθάνομαι πιο δυνατός. Και πιο αποφασισμένος να συνεχίσω να αγωνίζομαι για όλα όσα χαρακτηρίζουν αυτή την παράταξη. Για την αλήθεια, για την αξιοπρέπεια, για το σεβασμό στον πολίτη, για το Αγρίνιο που δικαιούμαστε».

Τα ανωτέρω αναφέρει σε ανάρτηση του ο Κώστας Πιστιόλας, επικεφαλής του συνδυασμού «Αγρίνιο Πάμε Ψηλά», της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Αγρινίου.

«Βλέπω, ακούω και κατανοώ το πόσο απογοητευμένοι νοιώθετε πια από την κουρασμένη Δημοτική Αρχή, που πλέον τίποτα δεν έχει να προσφέρει», σημειώνει επίσης.

Η ανάρτηση του αφορά στον ένα χρόνο από τις δημοτικές εκλογές του 2023 στις οποίες ο κ. Πιστιόλας έκανε την εμφάνιση του στον στίβο της Αυτοδιοίκησης. Αναλυτικά όσα γράφει:

Η επιλογή μας να πορευτούμε με σοβαρότητα, αποφεύγοντας τις εύκολες εντυπώσεις, ήταν συλλογική και αποδείχθηκε η πλέον ορθή. Δημιουργική αντιπολίτευση σημαίνει θεσμική λειτουργία, με ανάδειξη των προβλημάτων και ταυτόχρονη κατάθεση προτάσεων.

Αυτό κάνουμε. Διότι το Αγρίνιο αξίζει περισσότερα. Μπορεί καλύτερα. Δικαιούται την αλήθεια, την προκοπή, τη ρήξη με τον κακό του εαυτό και τη χάραξη μιας νέας πορείας, πιο φωτεινής και αισιόδοξης. Η υπόσχεση που σας δώσαμε να εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις, ώστε να πάμε το Αγρίνιο ψηλά, είναι για ‘μένα και την παράταξή μου το ιερό ευαγγέλιο με βάση το οποίο θα πορευτούμε, με δημιουργική και ουσιαστική αντιπολίτευση, επικροτώντας κάθε πιθανή θετική πρωτοβουλία και αναδεικνύοντας όλα τα κακώς κείμενα, που η αλήθεια είναι πως είναι πολλά και σοβαρά.

Ένα χρόνο μετά, ξέρω ότι πολλοί από εσάς, που δεν μας εμπιστευτήκατε ή που απλά δεν προλάβατε στο σύντομο χρόνο της για εμάς δυο μόλις μηνών προεκλογικής περιόδου να μας γνωρίσετε, είστε πλέον μαζί μας. Βλέπω, ακούω και κατανοώ το πόσο απογοητευμένοι νοιώθετε πια από την κουρασμένη Δημοτική Αρχή, που πλέον τίποτα δεν έχει να προσφέρει.

Το βλέπω στις συζητήσεις μας, στις δημοσκοπήσεις που έχουμε καθιερώσει για να ακούσουμε τη δική σας φωνή, στον ευρύτερο κοινωνικό απόηχο που πλανάται πάνω απ’ την πόλη και τα χωριά μας.

Ένα χρόνο μετά, έρχομαι να σας πω μόνο αυτό: καμιά υποχώρηση δεν πρόκειται να κάνουμε ποτέ και για κανέναν λόγο απ’ τις αρχές και τις αξίες μας.
Συνεχίζουμε και δυναμώνουμε την έντιμη σχέση μας.
Συνεχίζουμε να υπηρετούμε το μέλλον του τόπου μας.
Σας ευχαριστώ!

agrinionews.gr

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 66 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2024 15:08
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.