Πέμπτη, 10η Οκτωμβρίου 2024  4:17 μμ
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2024 15:24

Βόνιτσα: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον Ημιμαραθώνιο «Άκτιος Δρόμος» την Κυριακή 13/10 Βόνιτσα: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον Ημιμαραθώνιο «Άκτιος Δρόμος» την Κυριακή 13/10

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Με απόφασή της, η Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας θα εφαρμόσει προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Βόνιτσα για τον Ημιμαραθώνιο Αγώνα Δρόμου «Άκτιος Δρόμος» την Κυριακή 13/10.

Εν όψει του 22ου Ημιμαραθωνίου αγώνα δρόμου «Άκτιος Δρόμος», με την ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία πεζών και οχημάτων στον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας.

Συγκεκριμένα, η Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας αποφασίζει την απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων από τις 8.00 μέχρι τη 13.00 την Κυριακή 13.10.2024, κατά μήκος της διαδρομής του 22ου Ημιμαραθωνίου αγώνα δρόμου, ήτοι στο τμήμα της Ε.Ο. Πρέβεζας - Αγίου Νικολάου από Άκτιο έως Αγ. Νικόλαο, στο τμήμα της Ε.Ο. Αμφιλοχίας – Λευκάδας από Αγ. Νικόλαο έως τη συμβολή αυτής με Επαρχιακή Οδό Βόνιτσας – Ακτίου, στο τμήμα της Επαρχιακής οδού Βόνιτσας Ακτίου από Αγ. Νεκτάριο έως και την συμβολή αυτής με την δημοτική οδό Βλυχών, καθώς και στις δημοτικές οδούς Βλυχών, Εθνικού Σταδίου και Δεληγιώργη.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτήριων οδών.

Οι προαναφερόμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις δύναται να μειωθούν ή να παραταθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες το επιβάλλουν, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 58 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.