Σάββατο, 27η Ιουλίου 2024  11:45 πμ
Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2024 17:35

Εκλογή Πρύτανη και Αντιπρυτάνεων του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024, ολοκληρώθηκε η πρώτη ψηφοφορία του Συμβουλίου Διοίκησης του Ε.Α.Π. με σκοπό την εκλογή του πρώτου Πρύτανη στην τριακονταετή λειτουργία του Ιδρύματος.

Από τη διαδικασία, εκλέχθηκε στο αξίωμα του Πρύτανη ο Καθηγητής της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών Εμμανουήλ Κουτούζης.

Οι Αντιπρυτάνεις, που ολοκληρώνουν το νέο σχήμα, είναι ο Καθηγητής της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών Αθανάσιος Μιχιώτης, ο Καθηγητής της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών Παναγιώτης Καγιαλής, ο Καθηγητής της Σχολής Εφαρμοσμένων Τεχνών και Βιώσιμου Σχεδιασμού Ευθύμιος Ζέρβας και ο Καθηγητής της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Βασίλειος Βερύκιος.

Η διαδικασία ανάδειξης της πρώτης εκλεγμένης διοίκησης του ΕΑΠ, αποτελεί ορόσημο στην ήδη πετυχημένη πορεία του Ιδρύματος, το οποίο θέσπισε και εδραίωσε στην Ελλάδα την Ανοικτή και εξ Αποστάσεως Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Διαβάστηκε 79 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News