Σάββατο, 5η Οκτωμβρίου 2024  12:40 μμ
Παρασκευή, 07 Ιουνίου 2024 17:24

Γουριά: Έτοιμη για το εξωτερικό η Νίκη – Μαριάννα – Τα χρήματα για τις θεραπείες της συγκεντρώθηκαν

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το θαύμα για την μικρή Νίκη Μαριάννα Μπάρκα έγινε και τα χρήματα που χρειάζονται την μεταφορά της στο εξωτερικό όπου θα συνεχίσει τις θεραπείες της συγκεντρώθηκαν.

Η Νίκη-Μαριάννα ένα τρίχρονο κοριτσάκι από τη Γουριά Μεσολογγίου, δίνει μάχη με τον καρκίνο εδώ και τρεις μήνες. Οι γιατροί είπαν στους γονείς ότι πρέπει να πάει στο εξωτερικό για να συνεχίσει τις θεραπείες της και να υποβληθεί στα απαραίτητα χειρουργεία.

Η έκκληση για την συγκέντρωση των χρημάτων έγινε και ο κόσμος ανταποκρίθηκε. Το ποσό συγκεντρώθηκε και η μικρούλα είναι έτοιμη για το ταξίδι της.

Οι γονείς ευχαριστούν μέσα από την καρδιά τους όλο τον κόσμο που στάθηκε στο πλευρό τους και προσέφερε από το υστέρημά του για την χαμογελαστή Νίκη – Μαριάννα.

Οι ευχές όλων μας θα συνοδεύουν την Νίκη – Μαριάννα να κερδίσει αυτή τη μάχη και να γυρίσει πίσω υγιής.

Σύμφωνα με τους γιατρούς το ποσό που συγκεντρώθηκε είναι αρκετό όμως άφησαν και ένα ενδεχόμενο αργότερα να απαιτηθούν κι άλλα χρήματα. Και σε αυτή την περίπτωση θα είμαστε όλοι και πάλι δίπλα της.

Πηγή: aixmi-news.gr

Διαβάστηκε 220 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.