Δευτέρα, 17η Ιουνίου 2024  4:23 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 27 Μαϊος 2024 11:01

Συμμετοχή της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του ΕΑΠ στο «Πανελλήνιο Συνέδριο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας σε απομακρυσμένες και απομονωμένες περιοχές»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην Κέρκυρα στις 16/5/2024-19/5/2024, πραγματοποιήθηκε το «Πανελλήνιο Συνέδριο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας σε απομακρυσμένες και απομονωμένες περιοχές», από την  Ένωση Γενικών/Οικογενειακών Ιατρών Κέρκυρας σε συνδιοργάνωση με τον ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ Εταιρεία Γενικής/Οικογενειακής Ιατρικής Ελλάδος, το Εργαστήριο Βιοπληροφορικής και Ανθρώπινης Ηλεκτροφυσιολογίας του Ιονίου Πανεπιστημίου, το Εργαστήριο Τεχνολογιών της Πληροφορίας του Ιονίου Πανεπιστημίου, αλλά και τη Σχολή Κοινωνικών Επιστημών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

 Η θεματολογία του Συνεδρίου και οι συνεδρίες αναφέρονταν στην πολυπλοκότητα των αναγκών υγείας του πληθυσμού, κυρίως απομονωμένων και απομακρυσμένων  περιοχών, που καθιστούν απαραίτητη τη διατμηματική και διεπιστημονική συνεργασία των υγειονομικών για την κάλυψη αυτών των σύνθετων προβλημάτων των ασθενών και όχι μόνον, στο πλαίσιο της ΠΦΥ.

Στο Συνέδριο συμμετείχε από το ΕΑΠ  ο Κοσμήτορας της ΣΚΕ και Δ/ντης του ΠΜΣ ΔΜΥ «Διαχείριση Γήρανσης και Χρονίων Νοσημάτων» Καθ. Αυγουστίνος Δημητράς καθώς και ο Δ/ντης του ΠΜΣ «Διοίκηση Μονάδων Υγείας» Αν. Καθηγητής Πέτρος Κωσταγιόλας.

δημητρασ εαπ

 

Διαβάστηκε 130 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.