Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  9:47 πμ
 
wm small
Σάββατο, 02 Δεκεμβρίου 2023 23:26

Κωνσταντίνα-Ειρήνη Παπαθανασίου. Ταλέντο και στο τραγούδι και στη ζωγραφική

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Παρευρεθήκαμε στην τελετή λήξης της ετήσιας έκθεσης ζωγραφικής του Εργαστηρίου Τέχνης My heART στην Παλαιά Δημοτική Αγορά Αγρινίου. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μουσικό πρόγραμμα όπου η συμμετέχουσα στην έκθεση ζωγράφος Κωνσταντίνα Παπαθανασίου τραγούδησε με την συνοδεία κιθάρας του Παναγιώτη Ζαχαράκη, τραγούδια του Ελληνικού ρεπερτορίου συσχετιζόμενα με το αντικείμενο της έκθεσης. Η Χρύσα Σπαή μίλησε μαζί της για τους αναγνώστες μας.

image 04

Ποια η συμμετοχή σας στην έκθεση;

Κατ’αρχήν είμαι μαθήτρια στο εργαστήρι My heART και συμμετέχω στην έκθεση με δικά μου έργα ζωγραφικής. Έτσι μου ζήτησε η δασκάλα μου - και ήταν μεγάλη χαρά και τιμή για εμένα - να παρευρεθώ και να τραγουδήσω απόψε στην τελετή λήξης.

Ασχολείσαι πολλά χρόνια με το τραγούδι.

Ασχολούμαι από μαθήτρια καθώς πήγαινα στο Μουσικό Σχολείο Αγρινίου και μέσα από χορωδίες και από τα μαθήματα άρχισα να αγαπώ πάρα πολύ το τραγούδι. Με βοήθησε πολύ η δασκάλα μου η κα Πανοπούλου ώστε να καταφέρω να το αγαπήσω και να το κάνω όσο πιο σωστά μπορώ.

image δ04

Ποιο είναι το ρεπερτόριο που συνήθως διαλέγεις;

Η αλήθεια είναι πως ακούω πολλά είδη μουσικής. Συνήθως όμως μου αρέσει να τραγουδάω λαϊκά, ρεμπέτικα, έντεχνα τραγούδια, κυρίως Ελληνικά.

Έχεις κάποιον από τους γνωστούς τραγουδιστές που ξεχωρίζεις για κάποιο λόγο;

Ε, σίγουρα η φωνή μου από ότι μου έχουν πει και άλλοι, μοιάζει αρκετά με της Ελένης Τσαλιγοπούλου, που η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει αρκετά αλλά γενικώς προσπαθώ να έχω έναν δικό μου χαρακτήρα στον τρόπο που τραγουδάω.

image γ03

Θα ήθελες να το κάνεις επάγγελμα;

Το κάνω ήδη επαγγελματικά. Τραγουδάω κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο «Λυγερό» με την ορχήστρα του συζύγου μου Παύλου Μπερμπερίδη και η αλήθεια είναι πως με γεμίζει αρκετά αυτό.

Ετοιμάζεις κάτι τώρα καινούργιο;

Αυτή την στιγμή όχι. Μόνο οι εμφανίσεις στο «Λυγερό». Είμαι σε μια φάση ιδιαίτερη. Η κόρη μου είναι μόλις 11 μηνών και αφιερώνω πολύ χρόνο στην ανατροφή της.

image γ01

Το μήνυμα σας για τα Χριστούγεννα, για τις γιορτές που έρχονται , προς στο κοινό και τους αναγνώστες μας.

Εύχομαι ειρήνη σε όλο τον κόσμο. Και το λέω και το εννοώ πραγματικά. Η ευχή μου είναι ειρήνη και αγάπη σε όλο τον κόσμο. Να αγαπάμε τον εαυτό μας, να είμαστε όλοι καλά, να έχουμε υγεία και όλα τα καλά σε όλα τα σπίτια.

image γ01

Τμήμα Παραγωγής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του AitoloakarnaniaBEST.gr

Διαβάστηκε 1830 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 03 Δεκεμβρίου 2023 02:14
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Χρύσα Σπαή

Η Χρύσα Σπαή τελείωσε Δημοσιογραφία στα Δ.Ι.Ε.K. Αγρινίου και συνεργάζεται με το AitoloakarnaniaBest.gr γράφοντας άρθρα και κάνοντας συνεντεύξεις. Πιστεύει οτι η περιοχή μας έχει να δείξει ενδιαφέρουσα πολιτιστική κίνηση, ενδιαφέροντες ανθρώπους και υπέροχα τοπία και μέσω της δουλειάς της στο παρών site, θα προσπαθήσει να τα αναδείξει. Εκτός αυτού έχει επιμορφωθεί σε θέματα συνεχούς επαγγελματικής κατάρτισης, τουρισμού, μάρκετινγκ και διαφήμησης. Διαθέτει επίσης τίτλους σπουδών ηθοποιίας και βιβλιοθηκονομίας. 

facebook.com/profile.php?id=100009676997033