Κυριακή, 16η Ιουνίου 2024  2:30 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 23 Μαϊος 2024 20:14

Επιστολή ευγνωμοσύνης στο Νοσοκομείο και στο Ιπποκράτειο Ιδρυμα Αγρινίου: «Φροντίδα και υποστήριξη στις τελευταίες στιγμές της μητέρας μου»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η κ. Έφη Γρίβα ,με επιστολή της, εκφράζει την ευγνωμοσύνη της, όπως σημειώνει, σε όλους τους επαγγελματίες υγείας στο νοσοκομείο του Αγρινίου και στην Κλινική Ιπποκράτειο Ιδρυμα Αγρινίου  για την φροντίδα και την υποστήριξη στην εκλιπούσα μητέρα της Αναστασία Καπέλλα – Γρίβα.

Η ευχαριστήρια επιστολή, έχει ως εξής:

«Αξιότιμοι ιατροί και εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Αγρινίου,

Με αυτήν την επιστολή, αισθάνομαι την ανάγκη, ως πολίτης του Αγρινίου και ως επαγγελματίας υγείας επί 25 έτη, να εκφράσω την ειλικρινή μου ευγνωμοσύνη για την αμέριστη φροντίδα και υποστήριξη που προσφέρατε στη μητέρα μου, Καπέλλα – Γρίβα Αναστασία του Δημητρίου, κατά τις τελευταίες της στιγμές σε αυτή την διάσταση.

Η αφοσίωση, η επιστημονική κατάρτιση και η ανθρώπινη προσέγγιση που επιδείξατε ανέδειξαν την εξαιρετική σας επαγγελματικότητα και την εμπειρία σας. Η βοήθειά σας ήταν ανεκτίμητη και θα μείνει βαθιά χαραγμένη στην καρδιά μου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα:

· Το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και ειδικά την Διευθύντρια Παθολογικής Κλινικής, κ. Βασιλική Δαμάλα, που έδωσε τα μέγιστα για την άμεση και ανθρώπινη ανταπόκριση της κατάστασης. Την πνευμονολόγο, κ. Ρούσση, καθώς και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του τμήματος.

· Το Ακτινολογικό Τμήμα, τον Διευθυντή, κ. Χρυσανθακόπουλο, τον κ. Κωστάρα, κ Κοντογιάννη και τον κ. Μοίρη, για την ακρίβεια και την ταχύτητα στη διάγνωση. Συγχρόνως, ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου τους τεχνολόγους ακτινολόγους, κ. Βέφα Γώγου, κ. Ειρήνη Κοτρόλου και κ. Λαμπρινή Σιώκη.

· Το Καρδιολογικό Τμήμα, ιδιαίτερα τον κ. Μίνο Θεοφάνη και την κ. Ελίνα Δούκα, για την άκρως ανθρώπινη προσέγγιση στην ανακοίνωση της κατάστασης της μητέρας μου.

· Την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).

Επιπλέον, εκφράζω θερμές ευχαριστίες στην καρδιολόγο, κ. Ιωάννα Μάνου, για την αφοσίωσή της και την αδιάκοπη προσπάθεια που κατέβαλε κατά τη διακομιδή της μητέρας μου, καθώς και την Κλινική Ιπποκράτειο, για την ολιγοήμερη νοσηλεία της.

Ευχαριστώ τον Διευθυντή, κ. Αλέξη Σιάμο, και όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της κλινικής: την ιατρό, κ. Κουκοπούλου, την ιατρό, κ. Ελένη Αλεξίου, τον ιατρό Κ Παπασάικα, τον ιατρό κ Κουτσομήτρο και τον ιατρό, κ. Αθανάσιο Ζήση.

Η συμπαράστασή σας έκανε τη μετάβαση της μητέρας μου στο θεϊκό φως πιο ήρεμη και αξιοπρεπή. Δεν υπάρχουν λόγια που να μπορούν να περιγράψουν πόσο εκτιμώ την ανθρωπιά και την υποστήριξη που μας προσφέρατε σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Με εκτίμηση και ευγνωμοσύνη,

Γρίβα Θ. Έφη

ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ «ΥΓΕΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ – ΖΑΚΥΝΘΟΥ – ΛΕΥΚΑΔΑΣ – ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ- ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΑ».

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 129 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.