Τετάρτη, 9η Οκτωμβρίου 2024  8:14 πμ
Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2024 22:09

Απατεώνες τηλεφωνούν διαρκώς σε Αγρινιώτες: την «πάτησαν» δυο συμπολίτες και μετέφεραν μεγάλα χρηματικά ποσά-απαιτείται προσοχή

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δεν έχουν τελειωμό δυστυχώς τα περιστατικά εξαπάτησης συμπολιτών από επιτήδειους.

Σε έξαρση είναι μάλιστα τις τελευταίες ημέρες το φαινόμενο στην περιοχή του Αγρινίου όπου έχουν υπάρξει πολλές κλήσεις προς συμπολίτες από απατεώνες.

Δυστυχώς σε δυο περιπτώσεις οι επιτήδειοι κατάφεραν και απέσπασαν μεγάλα χρηματικά ποσά.

Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν την υπόθεση, σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος αγνώστων αλλά επισημαίνουν και την ανάγκη οι πολίτες να είναι υποψιασμένοι.

Οι απατεώνες επικαλούνται διάφορες προφάσεις-επιχειρήματα για να πείσουν τους συμπολίτες να μεταφέρουν χρήματα.

Για παράδειγμα χθες με το πρόσχημα της καταβολής κάποιων επιδομάτων οικογένεια γιατρού από την περιοχή μετέφερε συνολικά 8 χιλ.ευρώ σε λογαριασμό επιτήδειου.

Συμπωματικά θύμα υπήρξε και σήμερα γιατρός που μετέφερε 3700 ευρώ σε λογαριασμό επιτηδείων που επικαλέστηκαν την καταβολή κάποιων ασφάλιστρων.

Γεγονός είναι πως οι θρασύτατοι απατεώνες τηλεφωνούν συνεχώς σε Αγρινιώτες και για το λόγο αυτό απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή.

Διαβάστε ακολούθως συμβουλές της Αστυνομίας προς αποφυγήν εξαπάτησης: ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 724 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.