Πέμπτη, 10η Οκτωμβρίου 2024  8:13 πμ
Δευτέρα, 01 Ιανουαρίου 2024 19:27

Με τους αστυνομικούς η αλλαγή του χρόνου για τον δήμαρχο Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πολλοί αστυνομικοί βρέθηκαν στο καθήκον κατά την αλλαγή του χρόνου την ώρα που οι περισσότεροι συμπολίτες γιορτάζουν σε κάποιο ρεβεγιόν.

Έτσι και στο Αγρίνιο , στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, πολλούς ενστόλους τους βρήκε το 2024 σε ώρα υπηρεσίας.

Μαζί τους μάλιστα ήταν ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου παρουσία του οποίου κόπηκε η βασιλόπιτα. Παρών και ο αστυνομικός διευθυντής Δημήτρης Γαλαζούλας.

Αντάλλαξαν όλοι τους ευχές για καλή χρονιά με υγεία και για…λιγότερα αστυνομικά συμβάντα

Σημειωτέον, με ένα συγκινητικό βίντεο η Ελληνική Αστυνομία αποχαιρέτησε το 2023 και ευχήθηκε για το 2024.

Το βίντεο είναι αφιερωμένο σε όλους τους καθημερινούς ήρωες που φροντίζουν για την ασφάλειά μας και την ευημερία στις πόλεις και τις επαρχίες. Το βίντεο αυτό είναι για όσους αστυνομικούς έφυγαν από τη ζωή αλλά και σε εκείνους που δίνουν μάχη.

«Με την σκέψη μας σε εκείνους που έφυγαν και σε αυτούς που δίνουν μάχη για να μείνουν κοντά μας. Ευχόμαστε το 2024 να φέρει ειρήνη, αγάπη και ασφάλεια σε όλους. Χρόνια πολλά!», εύχονται οι ένστολοι της ΕΛ.ΑΣ.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 359 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.