Πέμπτη, 10η Οκτωμβρίου 2024  6:18 μμ
Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2023 18:14

Εταιρεία παροχής ρεύματος στους καταναλωτές από το ΙΝΚΑ!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
To ΙΝΚΑ Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας μετά τα πολλά τηλέφωνα και μηνύματα σχετικά με τα νέα χρωματιστά τιμολόγια ρεύματος πήρε την απόφαση να ερευνήσει το τοπίο για δημιουργία εταιρείας παροχής υπηρεσιών ρεύματος όπως συμβαίνει και τώρα στην αγορά.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, σήμερα στην αγορά ενέργειας λειτουργούν 17 εταιρείες ενέργειας εκ των οποίων οι 12 εταιρείες αγοράζουν και μεταπωλούν το ρεύμα και μόνο οι 5 από τις 17 παράγουν δικό τους ρεύμα.

Έτσι ακριβώς πρέπει να κάνουμε και εμείς ως ΙΝΚΑ Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας κατά όλων αυτών που βιάζουν το εισόδημα μας, όπως τονίζεται.

«Το ΙΝΚΑ ΦΩΣ είναι μπροστά μας. Η δύναμη της αγοράς είμαστε εμείς οι πολίτες καταναλωτές και όχι οι εταιρείες. Απαιτούμε καθαρές τιμές καθαρά προϊόντα και όχι Μπλε, Πράσινα, Πορτοκαλί, Κίτρινα τιμολόγια ρεύματος που δημιουργούν σύγχυση και μπέρδεμα στους πολίτες καταναλωτές. Ζητούμε από την κυβέρνηση να πάρει την πρωτοβουλία και να ζητήσει από τους παρόχους ενέργειας στην τιμή αγοράς με βάση το ενεργειακό χρηματιστήριο επί της χονδρικής τιμής ένα έως 30 % κέρδος ή έως 50 % μικτό κέρδος και τέλος. Δεν πρέπει ποτέ να πληρώσουμε ξανά αυτό που πάθαμε το 2021 και 2022 με την ρήτρα αναπροσαρμογής και σήμερα ρήτρα μετάβασης η προσαρμογής. Τέλος στα ψέματα τέλος στα παραμύθια. Το ΙΝΚΑ Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας είναι εδώ και παλεύει για όλους εμάς με εμάς και όχι χωρίς εμάς.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 224 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.