Πέμπτη, 10η Οκτωμβρίου 2024  6:20 μμ
Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2023 17:27

Η Λέσχη Μοτοσικλέτας Αγρινίου συμπληρώνει 30 χρόνια και το διασκεδάζει (εικόνες – video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η παρουσία δεκάδων δίκυκλων ανεξαρτήτως κυβικών στο κέντρο του Αγρινίου έκλεψε τις εντυπώσεις σήμερα το πρωί στο Αγρίνιο.

Ο λόγος της παρουσίας μοτοσικλετιστών από την Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα, την Πρέβεζα, τη Αχαΐα, την Ηλεία, το Μεσολόγγι και φυσικά από το Αγρίνιο στο κέντρο της πόλης είναι η συμπλήρωση των 30χρόνων λειτουργίας της  Λέσχη Μοτοσυκλέτας Αγρινίου και η διοργάνωση της σημερινής εκδήλωσης της για το γεγονός σε γνωστό καφέ – bar.

Στο πλαίσιο αυτό μοτοσικλετιστές από τις πόλεις που προαναφέραμε επισκέφτηκαν το Αγρίνιο για να τιμήσουν τη Λέσχη Μοτοσυκλέτας Αγρινίου, η οποία διαθέτει αρκετούς άξονες δράσης, πέραν του εκδρομικού.

Η Λέσχη Μοτοσυκλέτας Αγρινίου έχει αφήσει ανεξίτηλο το αποτύπωμά της όλα αυτά τα χρόνια με τις δράσεις που έχει διοργανώσει και διαθέτουν όλες και κοινωνικό χαρακτήρα.

Ο Πρόεδρος της Λέσχης Μοτοσυκλέτας Αγρινίου Βαγγέλης Τσάμης μιλώντας στο sinidisi.gr επεσήμανε: 

Ο βασικός μας άξονας των δράσεων της Λέσχης μας είναι το εκδρομικό κομμάτι, ο δεύτερος είναι ο οικολογικός άξονας μέσω του οποίου προσπαθούμε να βοηθάμε τον Δήμο Αγρινίου και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε διάφορες δράσεις όπως λ.χ η καθαριότητα και η πυρασφάλεια  και ο τρίτος άξονας είναι η προσπάθεια που καταβάλλουμε για να κάνουμε καλύτερους τους νέους. Αυτό σημαίνει πως διοργανώνουμε μαθήματα ασφαλούς οδήγησης μέσα από δράσεις που διοργανώνει η Λέσχη μας σε διάφορες πίστες. Θέλουμε να διδάξουμε τη νέα γενιά να οδηγεί σωστά και με ασφάλεια, να σταματά εκεί που πρέπει, να μάθει ποιους κινδύνους εγκυμονεί η οδήγηση στην πόλη, η οποία δεν είναι πεδίο δράσης της μοτοσικλέτας και κανενός οχήματος, αλλά είναι πεδίο δράσης του πεζού. Προσπαθούμε με τις δυνατότητες που διαθέτουμε να κάνουμε καλύτερο τον κόσμο που ασχολείται με την μοτοσυκλέτα και την αγαπάει”.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 408 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.