Πέμπτη, 10η Οκτωμβρίου 2024  6:17 μμ
Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2023 23:47

Αγρίνιο: Συρροή πιστών για να προσκυνήσουν την Τίμια Κάρα του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συρροή πιστών καταγράφεται καθημερινά στον Μητροπολιτικό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Αγρινίου για να προσκυνήσουν την  Τίμια Κάρα του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου.

Ο Ιερός Ναός παρέμενε ανοιχτός από τις 6:00 το πρωί έως τα μεσάνυχτα και μεγάλη είναι η προσέλευση και απόψε, Σάββατο 18/11, με «ουρές» να σχηματίζονται κατα διαστήματα.  Η Τιμία Κάρα θα αναχωρήσει από το Αγρίνιο αύριο,  Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023.

«Νομίζω, ασπαζόμενοι την Τιμία Κάρα όλοι θα βοηθηθούμε, γιατί οι Άγιοι είναι αυτοί που επαληθεύουν το Ευαγγέλιο. Γι’ αυτό και ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος θα δώσει δύναμη, φωτισμό, παρηγοριά και ελπίδα, σε μια εποχή που υπάρχει πλήρης ανασφάλεια στις καρδιές όλων μας», ανέφερε χαρακτηρσιτικά ο Ηγούμενος της Μονής Βατοπαιδίου Εφραίμ όταν κόμισε την Τιμία Κάρα στο Αγρίνιο.




agrinionews.gr

Διαβάστηκε 454 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.