Παρασκευή, 27η Σεπτεμβρίου 2024  2:29 μμ
Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016 20:04

«Αν ξαναρχόταν ο Πατροκοσμάς»- Ομιλία Παπα-Ηλία στην πλατεία του Αγρινίου (24/8/2016)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

papailias

«Αν ξαναρχόταν ο Πατροκοσμάς». Την ερχόμενη Τετάρτη 24/8/16 στις 8.30΄ το απόγευμα θα μιλήσει στην πλατεία Δημοκρατίας Αγρινίου ο παπα-Ηλίας Υφαντής σχετικά αυτό το θέμα. Για την ομιλία του ο Παπα-Ηλίας αναφέρει:

«Η εγκύκλιος του Υπουργείου Παιδείας προς τα σχολεία για την 25η Μαρτίου ήταν ένα μνημείο λόγου!

Δεδομένου ότι δεν έλεγε ούτε λέξη για τους αγωνιστές του ’21. Αναφερόταν δήθεν στην παιδεία. Αλλά δεν έκανε επίσης καμία αναφορά στον μεγάλο αναγεννητή της παιδείας του γένους στα χρόνια της τουρκικής βαρβαρότητας.

Και αυτό είναι προαφανέστατα χαρακτηριστικό του πνευματικού προσανατολισμού όχι μόνο της τωρινής αλλά και της προηγούμενης πολιτικής μας θολοκουλτούρας. Αφού και οι μεν και οι δε ακολουθούν την ίδια συνταγή αφελληνισμού και ανθελληνισμού. Για χάρη του ναζισμού και του σιωνισμού….

Ένα δείγμα όμως για το τι θα έκανε αλλά και το τι θα πάθαινε ο Πατροκοσμάς αν ξαναρχόταν στη σύγχρονη Ελλάδα θ’ ακούσετε στο παρακάτω διαχρονικό βίντεο:»

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 2044 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News