Πέμπτη, 10η Οκτωμβρίου 2024  2:25 μμ
Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2023 21:49

Σε ιδιώτες η φύλαξη σε ΔΑΚ και πάρκο στο Αγρίνιο-Προκηρύχθηκε διαγωνισμός

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε ιδιώτες θα παραχωρηθεί η φύλαξη στο ΔΑΚ και στο Πάρκο Αγρινίου κατά τις νυχτερινές ώρες.Οι φύλακες θα συνεργάζονται με τους υπευθύνους του πάρκου Αγρινίου για να έχουν ολοκληρωμένη εικόνα των υποχρεώσεών τους, οι οποίες περιορίζονται μόνο στα καθήκοντα της φύλαξης του χώρου.

Προκηρύχθηκε Ανοικτός Ηλεκτρονικός διαγωνισμός για την «παροχή υπηρεσιών φύλαξης του Παπαστράτειου Δημοτικού Πάρκου Αγρινίου» και την «Παροχή υπηρεσιών φύλαξης των εγκαταστάσεων του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου (ΔΑΚ) Αγρινίου ‘ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΣΗΣ’».

Για τη φύλαξη του Παπαστράτειου Δημοτικού Πάρκου Αγρινίου η μελέτη αφορά ένα φύλακα με βάρδια από Δευτέρα έως Κυριακή για νυχτερινή φύλαξη από 22:00-06:00.

Για το Δ.Α.Κ. Αγρινίου «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΣΗΣ» και συγκεκριμένα όλων των κτιριακών εγκαταστάσεων και την επόπτευση του περιβάλλοντος χώρου η μελέτη αφορά και σε αυτή την περίπτωση ένα φύλακα με βάρδια από Δευτέρα έως Κυριακή για νυχτερινή φύλαξη (22:00-06:00).

Οι φύλακες θα συνεργάζονται με τους υπευθύνους του πάρκου Αγρινίου για να έχουν ολοκληρωμένη εικόνα των υποχρεώσεών τους, οι οποίες περιορίζονται μόνο στα καθήκοντα της φύλαξης του χώρου.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr.

Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών ορίζεται η 24 -11-2023 ώρα 14.00μμ. Η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει τέσσερεις εργάσιμες ημέρες μετά την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφοράς και ώρα 10:00 π.μ..

Το πλήρες σώμα της διακήρυξης του διαγωνισμού θα αναρτηθεί σε ηλεκτρονική μορφή (pdf) στην διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr του ΕΣΗΔΗΣ και στο Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Δημοσίων Συμβάσεων (ΚΗΜΔΗΣ) και στην ιστοσελίδα του Δήμου Αγρινίου www.agrinio.gov.gr.

Δείτε αναλυτικά:

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

ΜΕΛΕΤΗ ΠΑΡΚΟ

ΜΕΛΕΤΗ ΔΑΚ

ΕΕΕΣ

ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΑΡΚΟ

ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΔΑΚ

agrinionews.gr
Διαβάστηκε 542 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.