Πέμπτη, 10η Οκτωμβρίου 2024  12:19 μμ
Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2023 18:39

Ο Γεώργιος Φίλιππας για την απώλεια του ιατρού Θανάση Παπαπάνου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Πολιτευτής Αιτωλοακαρνανίας Γεώργιος Φίλιππας εκφράζει τα συλλυπητήρια του για την απώλεια του ιατρού Θανάση Παπαπάνου.

Με μεγάλη θλίψη, πληροφορήθηκα τον απροσδόκητο χαμό του Ιατρού Θανάση Παπαπάνου, διευθυντή του χειρουργικού τομέα στο Νοσοκομείο Αγρινίου. Θέλουμε να εκφράσουμε τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του καθώς και σε όλο το προσωπικό του νοσοκομείου που είχε την τιμή να συνεργαστεί μαζί του.

Ο Δρ. Παπαπάνου ήταν ένας αξιόλογος ιατρός, με αφοσίωση και επαγγελματισμό στη φροντίδα των ασθενών. Η απώλειά του είναι μια τεράστια απώλεια για την τοπική μας κοινότητα και για τον τομέα της ιατρικής γενικότερα. Οι προσπάθειές του για τη βελτίωση της υγείας των πολιτών μας θα μείνουν αξέχαστες.

Ας μας ενώσει αυτός ο πόνος και ας αναζητήσουμε τρόπους να συνεχίσουμε το έργο του Δρ. Παπαπάνου, τις αξίες του και το πνεύμα της αφοσίωσης προς τον συνάνθρωπο.

Θερμά συλλυπητήρια,

Γεώργιος Φίλιππας
Πολιτευτής Αιτωλοακαρνανίας

Διαβάστηκε 379 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.