Πέμπτη, 10η Οκτωμβρίου 2024  10:18 πμ
Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2023 18:06

Το ΤΕΕ συστήνει ομάδα εργασίας για την συλλογή σε ψηφιακή μορφή στοιχείων απαλλοτρίωσης εγγειοβελτιωτικών έργων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας για τη στελέχωση αμειβόμενης Ομάδας Εργασίας με αντικείμενο την συλλογή σε ψηφιακή μορφή στοιχείων απαλλοτρίωσης εγγειοβελτιωτικών έργων νομού Αιτωλοακαρνανίας στα πλαίσια ενημέρωσης του ψηφιακού αρχείου στην ιστοσελίδα του Τμήματος.

Αναλυτικά:

To ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας αμειβόμενης Ομάδας Εργασίας με αντικείμενο την συλλογή σε ψηφιακή μορφή στοιχείων απαλλοτρίωσης εγγειοβελτιωτικών έργων νομού Αιτωλοακαρνανίας στα πλαίσια ενημέρωσης του ψηφιακού αρχείου στην ιστοσελίδα του Τμήματος.

Καλούνται οι συνάδελφοι Διπλωματούχοι Αγρονόμοι & Τοπογράφοι Μηχανικοί και Πολιτικοί Μηχανικοί, μέλη του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας, που επιθυμούν να στελεχώσουν την ως άνω ομάδα εργασίας να εκδηλώσουν ενδιαφέρον με αίτησή τους συνοδευόμενη απο βιογραφικό σημείωμα, με email στην δ/νση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., έως την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023.

Δείτε την σχετική αίτηση εδώ

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 287 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.