Τετάρτη, 9η Οκτωμβρίου 2024  10:20 μμ
Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2023 17:48

Αγρίνιο: Έμπρακτη συμπαράσταση στους πλημμυροπαθείς από το Σύλλογο Γονέων του 3ου Δημοτικού Σχολείου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την αμέριστη συμπαράστασή τους προς τους πληγέντες κατοίκους της Περιφέρειας Θεσσαλίας εξέφρασαν έμπρακτα τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου.

Σε συνεργασία με το Δήμο Αγρινίου  και με την Ακτίνα Εθελοντισμού συγκέντρωσαν είδη πρώτης ανάγκης για να αποσταλούν σε περιοχές που επλήγησαν από τις πλημμύρες.

Τα αγαθά που συγκεντρώθηκαν παραδόθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου προκειμένου να φθάσουν στον προορισμό τους και να διανεμηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη

“Ένα χέρι βοηθείας και από το Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων 3ου Δημ. Σχ. Αγρινίου προς τους πληγέντες κατοίκους της περιφέρειας Θεσσαλίας! Ευχόμαστε καλή δύναμη και υπομονή σε όλους!”, τονίζεται σε ανάρτηση του Συλλόγου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 407 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.