Τρίτη, 22η Οκτωμβρίου 2024  7:51 μμ
Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023 18:51

Επίσκεψη του Θανάση Λύρου στο Ευηνοχώρι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Θανάσης Λύρος με υποψήφιους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους βρέθηκε χθές βράδυ, Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2023, στο Άνω Ευηνοχώρι, επ’ ευκαιρία της θρησκευτικής πανήγυρης του Σταυρού.

Εκεί είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους κατοίκους του Ευηνοχωρίου αλλά και με επισκέπτες, να τους αναλύσουν τα σχέδιά τους για την ανάπτυξη του Δήμου μας και να μοιράσουν το φυλλάδιο του Συνδυασμού «Ανάπτυξη για όλους», όπου περιγράφεται το πρόγραμμα ανά Πυλώνα Ανάπτυξης.

Στην συζήτηση, οι συνδημότες μας εξέφρασαν την αγανάκτησή τους και την απέχθειά τους για ενέργειες τοπικών παραγοντίσκων, που θεωρούν τους ψηφοφόρους «πρόβατα» και νομίζουν πως μπορούν ανά πάσα στιγμή να τους οδηγήσουν σε συγκεκριμένο «μαντρί». Υποσχέθηκαν δε να τους δώσουν σκληρή απάντηση στην κάλπη και να δικαιώσουν τον Θανάση Λύρο για τον τίμιο και ηθικό αγώνα που διεξάγει.   

Διαβάστηκε 294 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.