Δευτέρα, 1η Ιουλίου 2024  7:26 μμ
Σάββατο, 29 Ιουνίου 2024 17:07

Αγρίνιο: Γιατι καθυστερεί η λειτουργία του αναψυκτηρίου στην παλιά λαχαναγορά

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τελευταίο θέμα στην ημερήσια διάταξη του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου, η συνεδρίαση του οποίου ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα ήταν η καταγγελία μίσθωσης διατηρητέου ακινήτου στην Δημοτική Αγορά.

Πρόκειται για το αναψυκτήριο στο διατηρητέο, που μισθώθηκε από ιδιώτη πριν από λίγους μήνες ώστε να το λειτουργήσει και ο οποίος, σύμφωνα με την μητέρα του που παραβρέθηκε στη συνεδρίαση, αντιμετωπίζει σοβαρές καθυστερήσεις που οφείλονται σε εκκρεμείς εγκρίσεις – αδειοδοτήσεις από την αρχαιολογική υπηρεσία.

Ο εισηγητής αντιδήμαρχος Γ. Φαρμάκης πρότεινε να δοθεί μια περίοδος χάριτος τεσσάρων μηνών, ώστε να επιλυθεί το πρόβλημα κι έτσι να μην καταγγελθεί η μίσθωση για την διευκόλυνση του ιδιώτη, που δεν ευθύνεται άλλωστε για την καθυστέρηση. «Το μίσθωμα καταβάλετε κανονικά», ανέφερε. Όμως επειδή η εισήγηση αφορούσε σε τελείως διαφορετική πρόταση (καταγγελία σύμβασης), αποφασίστηκε το θέμα να αποσυρθεί.

Ο Σύμβουλος της αντιπολίτευσης Π. Καψάλης, ζήτησε να παρασχεθούν την επόμενη φορά τα έγγραφα της αρχαιολογικής υπηρεσίας, ώστε να αποσαφηνιστεί που οφείλεται η καθυστέρηση στη λειτουργία του χώρου, που θεωρείται από τους πλέον προνομιούχους στο Αγρίνιο για τη λειτουργία καταστήματος εστίασης.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 148 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News