Τετάρτη, 9η Οκτωμβρίου 2024  10:20 πμ
Κυριακή, 06 Αυγούστου 2023 18:56

Πρώτη βόλτα στο “νέο” πάρκο του Αγρινίου για τον δήμαρχο Γιώργο Παπαναστασίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Χαμόγελα ικανοποίησης από το δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου στην πρώτη βόλτα του στο Παπαστράτειο Πάρκο της πόλης, εν αναμονή της παράδοσης του έργου που αφορά την ανάπλαση του χώρου – πνεύμονα πρασίνου.

Ο εορτασμός της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος με πανηγυρική Θεία Λειτουργία το πρωί της Κυριακής (6.8.23) στάθηκε αφορμή για την παρουσία του εκεί, μαζί με συνεργάτες, εκπροσώπους αρχών και φορέων και πλήθος πιστών.

“Χρόνια πολλά! Η πρώτη βόλτα στο Πάρκο μας μετά την Θεία Λειτουργία στο εκκλησάκι της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος”, αναφέρει σε ανάρτησή του ο Γιώργος Παπαναστασίου.

Η περιήγηση στο αναμορφωμένο πάρκο έγινε λίγο πριν την ολοκλήρωση κάποιων τελευταίων εργασιών.

papanastsioy parko agriniou

Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί ο χώρος γύρω από το εκκλησάκι:

Οι κάτοικοι του Αγρινίου περιμένουν με ανυπομονησία να περπατήσουν ξανά στα μονοπάτια του κατάφυτου πάρκου και τα παιδιά να τρέξουν και να απολαύσουν το παιχνίδι!

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 393 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.