Τετάρτη, 9η Οκτωμβρίου 2024  8:14 πμ
Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2023 13:43

Ευρεία σύσκεψη στην Πάτρα για τη ΜΕΘ Αγρίνιου συγκάλεσε ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ – Τι ανακοίνωσε ο Ιατρικός Σύλλογος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με το διοικητή της 6ης ΥΠΕ για το μείζον θέμα που δημιουργείται στη ΜΕΘ Αγρινίου, μετά την παραίτηση της διευθύντριας, επικοινώνησαν εκπρόσωποι του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου.

Διαπιστώθηκε  διάθεση παρέμβασης ώστε να αρθούν τα αδιέξοδα που δημιουργεί η εξέλιξη αυτή και, όπως έγινε γνωστό,  τη Δευτέρα πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην Πάτρα ευρεία σύσκεψη παρουσία του Γιάννη Καρβέλη.

Η ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου που υπογράφουν ο πρόεδρος Γεώργιος Αγραφιώτης και ο γενικός γραμματέας Χαράλαμπος Ρώσσας:

Σήμερα το πρωί, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου με αφορμή την παραίτηση της διευθύντριας της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας κας Μιχαηλίδου Ευαγγελίας και τη διαφαινόμενη αναστολή της λειτουργίας της μονάδας, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Καρβέλη Ιωάννη, ο οποίος έδειξε ότι έχει γνώση των συμβαινόντων στο
Γενικό Νοσοκομείο Αιτωλοακαρνανίας- Νοσηλευτική Μονάδα Αγρινίου και επέδειξε διάθεση να παρέμβει προκειμένου να αρθούν τα οποιαδήποτε αδιέξοδα.

Προς την κατεύθυνση αυτή αποφασίστηκε από κοινού με τον Ιατρικό Σύλλογο Αγρινίου ως θεσμικό επιστημονικό φορέα, να πραγματοποιηθεί μια ευρεία σύσκεψη τη Δευτέρα το πρωί μεταξύ
του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου, του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας- Νοσηλευτική Μονάδα Αγρινίου, παραγόντων του νοσοκομείου αλλά και της
διευθύντριας της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, στην Πάτρα παρουσία του Διοικητή της 6ης Υ.Π.Ε.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 309 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.