Τετάρτη, 9η Οκτωμβρίου 2024  8:16 πμ
Τρίτη, 25 Ιουλίου 2023 21:06

Πανελλαδικές 2023: Την Πέμπτη 27 Ιουλίου ανακοινώνονται οι βάσεις

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πώς θα δουν τις σχολές που εισάγονται οι υποψήφιοι φοιτητές

Πανελλάδικές 2023: Η αγωνία των υποψηφίων παίρνει τέλος την Πέμπτη 27 Ιουλίου, στις 10:30 π.μ., με την ανακοίνωση των βάσεων για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και των ονομάτων των επιτυχόντων.

Εκτός απροόπτου, και σύμφωνα με έγκυρες πηγές του υπουργείου Παιδείας, οι αρμόδιες υπηρεσίες αναμένεται να δημοσιοποιήσουν τα αποτελέσματα μεθαύριο, Πέμπτη 27 Ιουλίου, όπως αναφέρει το protothema.gr

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν εάν και που εισάγονται στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr, πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμό τους με κεφαλαίους χαρακτήρες.

Τέλος, οι υποψήφιοι θα λάβουν και με γραπτό μήνυμα (SMS) στο κινητό τους τηλέφωνο, εφόσον έχουν ήδη υποβάλει σχετική αίτηση σχετικά με το τμήμα εισαγωγής των.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 351 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.