Τετάρτη, 9η Οκτωμβρίου 2024  2:16 πμ
Σάββατο, 08 Ιουλίου 2023 00:33

Τελική ευθεία για την παράδοση του πάρκου Αγρινίου που θα έχει και… δεντρόσπιτα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε τελική ευθεία έχουν μπει οι εργασίες στο πάρκο του Αγρινίου, με ανθρώπους της Δημοτικής Αρχής να εκτιμούν ότι η παράδοση του έργου είναι θέμα ημερών, προγραμματίζεται εντός Ιουλίου.

Οι απογευματινές βροχοπτώσεις και μπόρες του προηγούμενου διαστήματος ταλαιπώρησαν αρκετά τα συνεργεία που εργάζονται στον χώρο, πλην όμως πλέον οι ρυθμοί έχουν ανέβει κατακόρυφα.

Η διαμόρφωση των μονοπατιών ολοκληρώνεται, τα σώματα φωτισμού (στο σύνολό τους LED) έχουν λάβει τις θέσεις τους, τοποθετούνται παγκάκια. Κορμοί δέντρων που έπρεπε να κοπούν έχουν γίνει  ιδανικές βάσεις για δεντρόσπιτα και άλλες ιδιαίτερες κατασκευές που δίνουν άλλη «χροιά».

Εκτεταμένες είναι οι εργασίες στην μεγάλη αλάνα του πάρκου, μπροστά από το ναό της Αγίας Σωτήρας. Φυτεύονται συνεχώς δέντρα ενώ τοποθετούνται και τα όργανα της παιδικής χαράς, πολλά από τα οποία εντυπωσιάζουν σε μέγεθος.

Στο κηποθέατρο γίνονται εργασίες σοβατίσματος της σκηνής ενώ γίνεται λόγος αφενός για μία «έκπληξη» που θα περιμένει τους δημότες μπροστά από το ναό καθώς και για τις προτομές των ευεργετών αδερφών Παπαστράτου που θα επανατοποθετηθούν στις θέσεις τους, στην είσοδο του πάρκου.

Ο αγαπημένος χώρος αναψυχής των Αγρινιωτών, το σημείο συνάντησης και των τόσων αναμνήσεων είναι πολύ κοντά στο να επιδοθεί ξανά στους δημότες μετά από σειρά ετών στην λήθη. Για την ολοκλήρωση του έργου αναμένεται η ανακατασκευή του αναψυκτήριου, η οποία και αναμένεται να ξεκινήσει το προσεχές διάστημα.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 848 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.