Τετάρτη, 9η Οκτωμβρίου 2024  2:17 πμ
Παρασκευή, 07 Ιουλίου 2023 18:18

Νέες διαγραμμίσεις σε πιάτσες ταξί στο Αγρίνιο από το Δήμο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δυσκολότερη κάνει τη δουλειά των αυτοκινητιστών το παρκάρισμα σε πιάτσες ταξί, έστω και για λίγα λεπτά, από οδηγούς οχημάτων που αγνοούν τις προειδοποιητικές πινακίδες και στο Αγρίνιο.

Ένας τρόπος να αποφευχθεί η “κατάληψη” του χώρου που προορίζεται γι’ αυτούς είναι η έντονη διαγράμμιση, με κίτρινο χρώμα, πάνω στο οδόστρωμα.

Συνεργεία του Δήμου Αγρινίου πραγματοποίησαν διαγραμμίσεις σε αρκετά σημεία της πόλης, μεταξύ των οποίων, στην οδό Σεφέρη έξω από το κτήριο του Πανεπιστημίου, στο Πάρκο και στην πλατεία Μητροπολίτη Χριστοφόρου (Τρία Φανάρια).

Δείτε εικόνες:

Συνεργείο του Δήμου επί το έργον

Οι νέες διαγραμμίσεις ικανοποίησαν τους επαγγελματίες οδηγούς και ο πρόεδρος του Ραδιοταξί Λεωνίδας Μάττας ευχαρίστησε, μιλώντας στο sinidisi.gr, το Δήμο Αγρινίου, για τη συμβολή του στη βελτίωση των συνθηκών εργασίας και ιδιαίτερα τους Αντιδημάρχους Μ. Σκορδόπουλο και Θ. Γρίβα που συνέβαλαν καθοριστικά.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 373 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.