Τετάρτη, 9η Οκτωμβρίου 2024  2:19 πμ
Πέμπτη, 06 Ιουλίου 2023 20:44

Πάλαιρος: Διαμαρτυρία κατοίκων για το κλείσιμο των ΕΛΤΑ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με μικρή συμμετοχή έδωσαν το «παρών» κάτοικοι της Παλαίρου στην σημερινή πρωινή διαμαρτυρία να δηλώσουν την αντίθεση τους με την απόφαση της απομάκρυνσης των ΕΛΤΑ από το χωριό.

Αυτή είναι και η τελευταία υπηρεσία που εδρεύει στην Πάλαιρο καθώς δεν υπάρχει Αστυνομικό Τμήμα, Κέντρο Υγείας, ούτε κάποια Τράπεζα.

Η απόφαση αυτή αποτελεί σοβαρό πλήγμα για την περιοχή καθώς και οι παρεχόμενες από τα Ε.Λ.Τ.Α και την Eurobank υπηρεσίες κρίνονται ιδιαιτέρα σημαντικές για την κοινωνική και οικονομική ζωή και δραστηριότητα, σε ένα μέρος που διαφημίζεται για την ανάπτυξη του και έχει ρίξει το βάρος στο τρίμηνο του τουρισμού.

Στην διαμαρτυρία βρέθηκαν και οι Αντιδήμαρχοι της Παλαίρου Δ. Βίτσας και K. Τσακάλης και ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Θανάσης Κασόλας καθώς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Παναγιώτης Πανταζής και Θοδωρής Πογωνιώτης.

Πηγή: katounanews.gr

 

Διαβάστηκε 289 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.