Τετάρτη, 9η Οκτωμβρίου 2024  12:24 πμ
Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2023 18:23

Κλείνει το υποκατάστημα της Attica Bank στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Λουκέτο-τέλος Ιουλίου- ετοιμάζεται να βάλει ένα ακόμα τραπεζικό υποκατάστημα στο Αγρίνιο και συγκεκριμένα αυτό της Αttica Βank.Συγκεκριμένη ενημέρωση έχουν λάβει  οι επιχειρήσεις που συνεργάζονται.

Η απόφαση, ελήφθη από τη διοίκηση της τράπεζας στο πλαίσιο αναδιάρθρωσης που έχει σχεδιαστεί για το τρέχον χρονικό διάστημα, με την Τράπεζα να προβαίνει σε ενημέρωση τόσο στους εργαζόμενους όσο και σε επιχειρήσεις.

Σημειώνεται ότι η εξέλιξη αυτή έρχεται σε συνέχεια του κλεισίματος, προ διαστήματος, ενός ακόμη υποκαταστήματος τράπεζας (συγκεκριμένα της Εθνικής) στο Αγρίνιο.

Το εν λόγω υποκατάστημα , που βρίσκεται  στη συμβολή των οδών Τρικούπη και Μακρή, είναι το μοναδικό στην Αιτωλοακαρνανία, με τους εργαζόμενους να οδηγούνται είτε σε εθελούσια έξοδο είτε σε μετακινήσεις σε όμορους νομούς.

Σε ό,τι αφορά την Attica Bank υπέβαλε στην Τράπεζα της Ελλάδος το εγκριθέν από το Διοικητικό Συμβούλιο της 14ης Δεκεμβρίου 2022 επικαιροποιημένο Επιχειρηματικό Πλάνο των ετών 2022 – 2025 με ενσωματωμένο το σχέδιο αποκατάστασης κεφαλαιακής επάρκειας (Capital Plan).

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 305 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.