Τρίτη, 8η Οκτωμβρίου 2024  8:17 μμ
Τρίτη, 20 Ιουνίου 2023 22:39

«Πλούσια» η τελετή λήξης του 2ου Γυμνασίου Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πλούσια σε δράσεις και με μεγάλη συμμετοχή ήταν η τελετή λήξης του 2ου Γυμνασίου Μεσολογγίου. Την εκδήλωση φιλοξένησε η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου η οποία ήταν διακοσμημένη με τις δημιουργίες των μαθητών. H ανακοίνωση του σχολείου:

Με την παρουσία μεγάλου αριθμού παρευρισκόμενων (Γονέων και κηδεμόνων, μαθητών, επισκεπτών) πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 15/06/2023 στις 8:00 το βράδυ η τελετή λήξης του 2ου Γυμνασίου Μεσολογγίου για το διδακτικό έτος 2022-23. Την εκδήλωση φιλοξένησε η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου η οποία ήταν διακοσμημένη με τις δημιουργίες των μαθητών.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η Σύμβουλος Παιδαγωγικής Ευθύνης του σχολείου κα Μεταξοπούλου Ιωάννα η οποία απεύθυνε χαιρετισμό, ο υπεύθυνος Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων της ΔΔΕ Αιτ/νιας κος Χαντζής Μιχάλης, ο πατήρ Συμεών Κιτσινέλης εκ μέρους της εκκλησίας και μέλη της διοικούσας επιτροπής του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του σχολείου.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκαναν μαθητές του σχολείου με το δικό τους πρωτότυπο τρόπο υπό την καθοδήγηση της κας Λάττα Γεωργίας. Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό του Δ/ντη του σχολείου κου Γουβέλη Ηλία ο οποίος εστίασε στο συμβολισμό αυτής της πρωτοβουλίας.

Ακολούθησε η παρουσίαση των δράσεων από τους επικεφαλής εκαπιδευτικούς, Κωτσιομύτη Δήμητρα, Κανιούρη Χαρίκλεια, Λιάλιου Μαρία, Παπαζαχαρία Αθανάσιο, Πούλου Βασιλική. Κατόπιν σε κλίμα συγκίνησης το λόγο πήρε εκπρόσωπος των μαθητών που αποχαιρέτισε τους μαθητές της Γ΄τάξης που αποφοιτούν και τους ευχήθηκε καλή συνέχεια στο Λύκειο. Αποχαιρέτισε επίσης τον Δ/ντη του σχολείου κο Γουβέλη Ηλία που και αυτός μετά από 6 χρόνια στη Δ/νση του σχολείου αποχωρεί για να συνεχίσει στο Λύκειο. Λόγια αποχαιρετισμού απεύθυνε και ο Υποδιευθυντής του σχολείου κος Παπαζαχαρίας Αθανάσιος καλωσορίζοντας ταυτόχρονα το νέο Δ/ντη του σχολείου κο Ζαβιτσανάκη Παναγιώτη.

Η εκδήλωση έκλεισε με την παράδοση αναμνηστικών στους μαθητές της Γ΄τάξης και την προβολή ενός βίντεο αποχαιρετισμού από τους μαθητές της Γ΄.

Την επιμέλεια του υλικού και της παρουσίασης είχε η εκπαιδευτικός του σχολείου κα Σαλάτα Σωτηρία.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την ξενάγηση των παρευρισκόμενων στους χώρους του σχολείου.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

{youtube}mGkRIBXL9uo{/youtube}

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 368 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.