Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  2:57 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2023 23:27

Οι Παραδοσιακοί Χοροί ζωντανεύουν με Κλαρίνο | Τρελό Πανηγύρι στη Σπολάιτα (βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Πιο Ζωντανό Πανηγύρι του Καλοκαιριού!

Το πανηγύρι στη Σπολάιτα Αγρινίου στις 26 Ιουλίου 2023 αποτέλεσε μια λαμπερή γιορτή, καθώς πλήθος κόσμου από το χωριό και τη γύρω περιοχή συγκεντρώθηκε για να γιορτάσει την Αγία Παρασκευή. Η πολυαγαπημένη εορτή γιορτάζεται με μεγάλη ενθουσιώδη προσήλωση από τους κατοίκους του χωριού κάθε χρόνο, και φέτος η εκδήλωση διοργανώθηκε με ακόμα μεγαλύτερη λαμπρότητα από τον Πολιτιστικό-Εξωραϊστικό Σύλλογο Σπολάιτας "Η Αγία Παρασκευή".

Οι πρωταγωνιστές της βραδιάς ήταν οι ταλαντούχοι μουσικοί που αποτελούσαν την ορχήστρα. Η Διαλεχτή Φλωροσκούφη και ο Ανδρέας Κουκουράβας προσέφεραν τα υπέροχα φωνητικά τους, ενώ ο Δημήτρης Λαμπάκης με το κλαρίνο του έδωσε ξεχωριστή νότα στη μουσική. Ο Δημήτρης Καφαντάρης, με την κιθάρα του, πρόσθεσε μια ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα, ενώ ο Χρήστος Νεοφώτιστος στα πλήκτρα και ο Κώστας Νταλίπης στα ντραμς συνέβαλαν με τον μοναδικό τρόπο τους στο να μετατρέψουν την βραδιά σε έναν υπέροχο χορευτικό πειρασμό.

 

Διαβάστηκε 576 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 01 Ιανουαρίου 2024 20:32
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Ανδρέας Κουτσοθανάσης

Ο Ανδρέας Κουτσοθανάσης ασχολείται επαγγελματικά με την φωτογράφηση και την βιντεοσκόπηση. Εχει στο ενεργητικό του πάρα πολλές δημιουργίες βίντεο απο την ευρύτερη περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας και συνηθίζει να μας εκπλήσσει με τις δουλειές του. Μας έχει παραχωρήσει πάρα πολλές φωτογραφίες και βίντεο για δημοσίευση και γνωστοποίηση των αναγνωστών για περιοχές απαράμμιλης ομορφιάς στο νομό μας.

facebook.com/andreas.koutsothanasis