Δευτέρα, 7η Οκτωμβρίου 2024  10:25 μμ
Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023 13:16

Αλλαγές προέδρων σε Τοπικές Κοινοτήτες: Ο Αντώνης Τζογάνης νέος πρόεδρος στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τα… μυστήρια της απλής αναλογικής και στην Αυτοδιοίκηση επανήλθαν μετά την πρόσφατη απόφαση του ΣτΕ για τις Τοπικές Κοινότητες που έκρινε αντισυνταγματικές τις διατάξεις Βορίδη για την εκλογή προέδρων από την παράταξη που πλειοψήφησε στον εκάστοτε δήμο.

Οι θητείες θα διαρκέσουν μέχρι τις 31/12/2023 όταν και θα αναλάβουν τα σώματα που θα προκύψουν από τις εκλογές του Οκτωβρίου.

Σε τρεις Τοπικές  Κοινότητες στο Αγρίνιο είχαμε αλλαγές προέδρων μετά τη διαδικασία της εκλογής από τους εκλεγμένους στο τοπικό συμβούλιο. Ο κ. Αντώνης Τζογάνης αντικαθιστά την μέχρι πρότινος πρόεδρο κ. Φωτεινή Βλάχου στο Αγρίνιο, ο κ. Δημήτρης Διαμάντης αντικαθιστά τον μέχρι πρότινος πρόεδρο κ. Βασίλη Καραγκούνη στο Καινούργιο ενώ στην Παραβόλα νικητής αναδείχθηκε  ο κ. Διονύσης Γιαννακάς αντικαθιστώντας τον κ. Χρήστο Μουτάφη.

Αργότερα σήμερα αναμένεται οι ίδια διαδικασία και σε Παναιτώλιο και Άγιο Κωνσταντίνο ενώ η διαδικασία δεν άλλαξε τον πρόεδρο της Λεπενούς όπου παρέμεινε ο κ. Κωνσταντίνος Σταμάτης.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 342 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.