Δευτέρα, 7η Οκτωμβρίου 2024  4:22 μμ
Παρασκευή, 07 Απριλίου 2023 13:43

Αγρίνιο: Με μεγάλη η συμμετοχή η πασχαλινή εθελοντική αιμοδοσία στο Παπαστράτειο (εικόνες)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένοι είχαν οι διοργανωτές της πασχαλινής εθελοντικής αιμοδοσίας που άρχισε το πρωί της Παρασκευής (7.4.23) στο Παπαστράτειο Μέγαρο της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου.

Κι αυτό επειδή η συμμετοχή των εθελοντών που θέλησαν έμπρακτα να βοηθήσουν το συνάνθρωπο ήταν μεγάλη.

Την αιμοδοσία  διοργάνωσε ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου, τη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών – Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας και το Radio Taxi Αγρινίου.

Αυξημένο ήταν το ενδιαφέρον του κοινού και για την ενημέρωση σχετικά με την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών. Δείγματα λαμβάνονταν σε συνεργασία με το ΚΕΔΜΟΠ –Χάρισε Ζωή.

Στο πλαίσιο της Αιμοδοσίας ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ» πραγματοποιεί bazaar με υπέροχα πασχαλινά είδη που θα κάνουν το δώρο σας να “αξίζει”.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 360 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.