Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:50 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2022 14:45

Παναιτωλικός: Ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Μπακάκης, χάνει τη σεζόν

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Άσχημα είναι τα νέα για τον Μιχάλη Μπακάκη αφού υπέστη τελικά ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Έλληνας δεξιός οπισθοφύλακας της ομάδας του Αγρινίου αποχώρησε με αναγκαστική αλλαγή από το φιλικό του Παναιτωλικού με την Άντερλεχτ την Τρίτη (06/12) έχοντας αγωνιστεί μόλις πέντε λεπτά.

Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε επιβεβαίωσε τους φόβους των ανθρώπων της ομάδας του Αγρινίου, αφού έδειξε πως ο Μιχάλης Μπακάκης υπέστη ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα χρειαστεί να παραμείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για τουλάχιστον έξι μήνες.

Κάτι τέτοιο φυσικά σημαίνει πως θα χάσει το υπόλοιπο της φετινής σεζόν της Superleaguge. Πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις σε έξι παιχνίδια με την φανέλα του Παναιτωλικού φέτος, όπως αναφέρει το gazzetta.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ποδοσφαιριστής πρόκειται να χειρουργηθεί αύριο στην Αθήνα από τον γνωστό ορθοπεδικό Παντελή Νικολάου.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 234 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.