Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  8:59 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2022 14:51

Acana – Η πιο ποιοτική τροφή που μπορείς να προσφέρεις στο κατοικίδιό σου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Είναι γεγονός ότι, όταν έρχεται η κουβέντα στις τροφές των αγαπημένων μας κατοικιδίων, οι προτάσεις είναι πάρα πολλές. Από την κατηγορία τροφής έως και το brand που θα επιλέξεις για την τετράποδη συντροφιά σου οι επιλογές δεν τελειώνουν. 

Acana dog: Η απόλυτη σκυλοτροφή

Ανάμεσα στην πληθώρα επιλογών, υπάρχει μία που ξεχωρίζει και αυτή είναι η τροφή σκύλου Acana από την Καναδά. H Acana δεν περιέχει δημητριακά και σιτηρά, ενώ είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά υψηλής ποιότητας, που προάγουν την υγεία και την καλή φυσική κατάσταση του πιστού σου φίλου. 

Για τους μικροσκοπικούς της παρέας

 

acana-1.jpg

Αν το σκυλάκι σου είναι μικρόσωμο, μπορείς να επιλέξεις την Acana Adult Small Breed, η οποία ενδείκνυται για μικρόσωμες φυλές. Με 60% κρέας και 40% λαχανικά, φρούτα και βότανα το σκυλάκι σου θα κάνει μια διατροφή πλήρη και ισορροπημένη και θα απολαμβάνει καθημερινές στιγμές απίστευτης γεύσης!

Για γλυκούς γίγαντες

 

acana-2.jpg

Φυσικά, υπάρχουν και οι large breed τροφές για να μην μένουν οι μεγαλόσωμες φυλές παραπονεμένες. Η Acana Adult Large Breed αποτελείται από φρέσκο κοτόπουλο από φάρμες του Καναδά και ψάρι καλκάνι Βορειοανατολικού Ωκεανού. Περιέχει, επίσης, χονδροϊτίνη και γλουκοζαμίνη που συμβάλλουν στην υγεία των αρθρώσεων του μεγαλόσωμου τετράποδου φίλου σου.

Για τα πιο υγιή κουτάβια

 

acana-3.jpg

 

 

Αν το σκυλάκι σου είναι ακόμα puppy, τότε χρειάζεται ειδική μεταχείριση. Η σκυλοτροφή που θα επιλέξεις παίζει καθοριστικό ρόλο και πρέπει να είναι υψηλής ποιότητας για να εξασφαλίσεις την ομαλή του μετάβαση στην ενηλικίωση. Η Acana Puppy & Junior έχει όλα αυτά που χρειάζεσαι. Το κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής, τα φρέσκα αυγά από φωλιά και το καλκάνι θα βοηθήσουν το κουτάβι σου στην ανάπτυξή του και θα του χαρίσουν ευτυχία.

Acana τροφή για γάτες

acana-4.jpg

Η Acana δεν περιορίζεται μόνο στην σκυλοτροφή, αλλά καλύπτει και τις γατούλες. Ειδικά η τροφή για στειρωμένες γατούλες, με ελευθέρας βοσκής κοτόπουλο και γαλοπούλα και πολλά ακόμη θρεπτικά συστατικά είναι μια μοναδική επιλογή για στειρωμένες γάτες που χρειάζονται συγκεκριμένη και προσεγμένη διατροφή μετά την στείρωσή τους.

Για περισσότερες επιλογές μπες στο petheartshop.gr και επίλεξε τα προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του αγαπημένου σου pet!

Διαβάστηκε 1998 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2022 22:00
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.