Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  3:01 μμ
 
wm small
Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022 11:29

Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα» Προκήρυξη δύο θέσεων για φροντίστριες-οικόσιτο προσωπικό στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως «Παναγία Ελεούσα»  προκηρύσσει θέσεις εργασίας για 2 φροντίστριες-οικόσιτο προσωπικό για 24ωρη  απασχόληση στη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης(ΣΥΔ) στο Αγρίνιο όπου θα διαμένουν ενήλικες με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες.

Η παρούσα πρόσκληση θα βρίσκεται αναρτημένη μέχρι 9-12-2022 στην ιστοσελίδα www.ergpanel.gr του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα».

Απαραίτητα Δικαιολογητικά:

  1. Αίτηση
  2. Βιογραφικό σημείωμα
  3. Αντίγραφο σπουδών
  4. Ποινικό μητρώο

Η διαδικασία κάλυψης της θέσης και η επιλογή των υποψηφίων -με βάση τα ανωτέρω δικαιολογητικά- θα γίνει από  επιτροπή του Εργαστηρίου στην οποία  θα κληθούν οι υποψήφιοι  για  συνέντευξη.

ΠΡΟΣΘΕΤΑ -ΕΠΙΘΥΜΗΤΑ   ΠΡΟΣΟΝΤΑ

  • Εμπειρία σε άτομα με αναπηρία
  • Γνώση χειρισμού Η/Υ.
  • Άδεια οδήγησης.

Καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης δικαιολογητικών

Τα ως άνω δικαιολογητικά πρέπει να αποσταλούν στο Φορέα μέχρι τις  09/12/2022 στις 14:00μ.μ

Η αίτηση με όλα τα δικαιολογητικά μπορούν να υποβληθούν ιδιοχείρως, ή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή ταχυδρομικώς ή  με υπηρεσία ταχυμεταφοράς (courier)  στη διεύθυνση:  Kέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας(ΚΔΗΦ) Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» στο Αγρίνιο (περιοχή ψηλογέφυρο-λειβαδάκι) , Τ.Κ. 30100 και να έχουν παραληφθεί μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία.

Τηλ.  Επικοινωνίας: 2641039750 ή 39753

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 255 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία