Παρασκευή, 9η Ιουνίου 2023  9:13 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022 14:17

Δηλώσεις Σπήλιου Λιβανού για την ένταξη στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» της κατασκευής και εξοπλισμού εγκαταστάσεων καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς στο Δήμο Θέρμου και Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ κ. Σπήλιος Λιβανός, έκανε την ακόλουθη δήλωση :

“Θέλω να ευχαριστήσω τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα, για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημα που του μετέφερα για  ένταξη στο  Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» της κατασκευής και εξοπλισμού εγκαταστάσεων καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς στο Δήμο Θέρμου» συνολικού προϋπολογισμού 385.566,84 €., και των επιχειρησιακών προγραμμάτων για την εκτέλεση εργασιών διαχείρισης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς, στη Δ.Ε. Ι.Π. Μεσολογγίου, συνολικού προϋπολογισμού 42.600 ευρώ.  

Πρόκειται για μία σημαντική απόφαση για τους Δήμους Θέρμου και Ι.Π. Μεσολογγίου και  τους πολίτες τους, καθώς πλέον μπορεί να αντιμετωπιστεί το εξαιρετικά σοβαρό πρόβλημα των αδέσποτων ζώων συντροφιάς, με τρόπο φιλικό τόσο για την ασφαλή διαβίωση των κατοίκων, όσο όμως και για τα ίδια τα αδέσποτα ζώα.

Η προστασία των ζώων συντροφιάς είναι δείγμα πολιτισμού και παιδείας.  

Διαβάστηκε 152 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022 14:59
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News