Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  8:36 πμ
 
wm small
Κυριακή, 09 Οκτωβρίου 2022 12:47

Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία LC, η Αγρινιώτισα αθλήτρια του ΑΣ Θησεας Αιτ/νιας και της Εθνικής Ελλάδας, Αναστασία Βλάχου- Τριανταφυλλάκη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε σήμερα στην κατηγορία LC, η Αγρινιώτισα αθλήτρια του ΑΣ Θησεας Αιτ/νιας και της Εθνικής Ελλάδας, Αναστασία Βλάχου- Τριανταφυλλάκη και μαζί με το ασημένιο που κέρδισε χθες, έκανε δυο τα μετάλλιά της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kick boxing, που διεξήχθη αυτές τις μέρες στην πόλη Τζεσόλο της Ιταλίας μετά από 8 αγώνες. Η αθλήτρια μαζί με τις διακρίσεις κατέκτησε και το πολύτιμο Άνευ για όποιο πανεπιστήμιο επιθυμεί. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η αθλήτρια του συλλόγου Σταμελου Άρτεμης στην κατηγορία του Ring  FC των 52 κιλών Νεανίδων. 

Ο προπονητής της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας και προπονητής των  νεαρών  αθλητριών στον σύλλογο ΑΣ Θησέας Αιτωλ/νίας, Νίκος Κακαρέλης, ανέφερε τα εξής: «Άλλο ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα Kickboxing τελείωσε για την Ελλάδα αλλά και για το σύλλογο μας με την συμμετοχή 6 αθλητών μας!!!

Τελικός απολογισμός: Ένα χρυσό, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο

Όλοι οι αθλητές μας έδωσαν τα πάντα στους αγώνες και ηττήθηκαν στον πόντο, δείχνοντας ότι, ο ΑΣ ΘΗΣΈΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ πρωταγωνιστεί σε παγκόσμιο επίπεδο, στα μαχητικά αθλήματα που καλλιεργεί. Οι αθλητές μας αγωνίστηκαν απέναντι σε πολύ έμπειρους αθλητές και καταφεραν να ανταγωνιστουν στα ίσια τους αντιπάλους τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς που με εμπιστεύεστε εδώ και πολλά χρόνια με τα παιδιά σας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΠΟΚ για την ευκαιρία που μας δίνει κάθε χρόνο να συμμετέχουμε στις κορυφαίες διοργανώσεις του κόσμου. 

Ένα μεγάλο¨μπράβο¨ σε όλους τους αθλητές μας( Βλάχου-Τριανταφυλλάκη Αναστασία, Τσακανίκα Βαλεντίνο, Ψαρουδάκη Μαρία-Ζουμπουλία, Τσακανίκα Κατερίνα, Σταμέλου Άρτεμις, Γιοβάνη Κωνσταντίνο) αλλά και στα υπόλοιπα παιδιά της εθνικής ομάδας για την προσπάθεια τους, αλλά και τις διακρίσεις που μας χάρισαν.

Εγώ θα είμαι εδώ πάντα κοντά σας και θα προσπαθώ για εσάς αλλά και για τους υπόλοιπους αθλητές να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας! Τέλος ευχαριστώ πολύ όλους τούς συναδέλφους αυτές τις 10 ημέρες για τις ωραίες στιγμές που περάσαμε και το όμορφο κλίμα που υπάρχει στην Εθνική Ομάδα μας! Καλή επιστροφή σε όλους!!!!

Διαβάστηκε 541 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 09 Οκτωβρίου 2022 13:10
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.