Τρίτη, 2η Ιουλίου 2024  8:35 πμ
Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2022 18:46

Αποχώρησε η παράταξη Σταρακά από το Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με αποχώρησε ξεκίνησε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022.

Η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Αγρινίου αποχώρησε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την ημερήσια διάταξη και την απουσία όπως υπογράμμισε η επικεφαλής Χριστίνα Σταρακά, σημαντικών θεμάτων από την ατζέντα όπως το Πανεπιστήμιο, ο δρόμος Αγρίνιο – Καρπενήσι κ.α.

«Εκκρεμεί και η συνάντηση για τη λειτουργία του ΔΣ, για τη θεματολογία κ.α όλο αυτό δείχνει την υποβάθμιση του ΔΣ», ανέφερε αρχικά η κ. Σταρακά.

Και συνέχισε λέγοντα ότι :«Αντί να είμαστε ένα κορυφαίο όργανο της πόλης, που θα διαπραγματευτούμε και θα παίρνουμε σοβαρές αποφάσεις για θέματα, καλούμαστε να επικυρώσουμε τις αποφάσεις των επιτροπών. Ούτε μας αρμόζει αυτός ο ρόλος, ούτε πρέπει να τον δεχτούμε».

Στη συνέχεια σε ένδειξη διαμαρτυρίας η παράταξη της Χριστίνας Σταρακά ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει από την διαδικασία. Εκεί, πήρε το λόγο ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκος Καζαντζής ο οποίος κάλεσε την κ. Σταρακά να ακούσει την απάντηση της Δημοτικής Αρχής προτού αποχωρήσει.

«Θα πρέπει να αναβαθμιστεί η λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής και του προεδρείου», πρόσθεσε στη συνέχεια ο κ. Καμμένος.

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 188 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News