Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  11:31 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2022 18:35

Ανοιχτές θέσεις εργασίας αυτη την περίοδο - Λίστα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πού θα στείλετε βιογραφικό

Διάφορες ανοιχτές θέσεις εργασίας υπάρχουν αυτό το διάστημα σε καταστήματα και επιχειρήσεις στο κέντρο του Αγρινίου και όχι μόνο. Δείτε τι άτομα ζητούνται, τα απαραίτητα προσόντα και e-mail, για να στείλετε το βιογραφικό σας:

Η FAMILY Bakery Thomopoulos, που εδρεύει στο 6ο χλμ. Εθνικής Οδού Αγρινίου – Αντιρρίου, αναζητάει για πλήρη εργασία: 1. Αρτοποιό με προϋπηρεσία. 2. Οδηγό Β΄ Κατηγορίας. 3. Πωλητή εξωτερικό για το τμήμα της κουλουροποιΐας. Βιογραφικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Τηλ. 2641050802.


ΖΗΤΕΙΤΑΙ κοπέλα για το κατάστημα με τους φυσικούς χυμούς στην πλατεία με πάρα πολύ καλή εμπειρία σε μπουφέ. Τηλ. 6942466132, ώρες επικοινωνίας 9:00-12:00 και 18:00-21:00.


ΖΗΤΕΙΤΑΙ έμπειρος τυλιχτής/τρια από επιχείρηση στην πόλη του Αγρινίου, για μόνιμη απασχόληση. Τηλ. 6909602200. E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


ΖΗΤΕΙΤΑΙ οδηγός – διανομέας με Δίπλωμα Οδήγησης Β’ ή Γ’ Κατηγορίας στην επιχείρηση «Κάβα Φύλακτος», για πλήρη απασχόληση (8ωρο), με όλες τις προβλεπόμενες αποδοχές. Τηλ. 6983505252. Αποστολή βιογραφικών στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ζητάει για εργασία τεχνίτη και βοηθό τεχνίτη, καθώς και σιδερά. Απαραίτητη προϋπόθεση η προϋπηρεσία και δίπλωμα Γ΄ Κατηγορίας. Αποστολή βιογραφικών στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Τηλ. 6981901588.


ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ E-SHOP (MONO ΑΝΔΡΑΣ ΜΕΧΡΙ 40 ΕΤΩΝ)

  • Απαραίτητη η άριστη γνώση χρήσης Η/Υ, WordPress και WooCommerce.
  • Επιπλέον γνώσεις σε PHP, HTML και CSS θα συνεκτιμηθούν.
  • Πολύ καλή γνώση Αγγλικών.
  • Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις.
  • Ομαδικό πνεύμα συνεργασίας και άνεση στην επικοινωνία.
  • Ικανότητα να δουλεύει υπό πίεση και διαχείριση πολλαπλών εργασιών.
  • Διάθεση για συνεχή ανάπτυξη κι εξέλιξη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν’ αποστείλουν το βιογραφικό τους ΜΕ ΘΕΜΑ «E-SHOP» στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή μέσω της φόρμας υποβολής στο: https://www.e-tserpelis.com/career.


ΖΗΤΕΙΤΑΙ μηχανικός αυτοκινήτων ή άτομο με σχετική εμπειρία για εργασία στο τμήμα ανταλλακτικών σε διαλυτήριο αυτοκινήτων στην επιχείρηση «Ανακύκλωση Αγρινίου». Τηλ. 2641056720.


ΖΗΤΕΙΤΑΙ καθηγητής / καθηγήτρια Αγγλικών με άδεια διδασκαλίας για τα φροντιστήρια Αγγλικών «Αλεξάνδρας Μπίτχαβα». Αποστολή βιογραφικών στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Τηλ. 6974439121.


ΖΗΤΕΙΤΑΙ μηχανικός αυτοκινήτων -22 ετών και άνω- για πλήρη 5ήμερη απασχόληση. Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις: BOSCH CAR SERVICE ΚΟΥΡΙΚΑΣ ΜΑΡΙΟΣ. Τηλ. 2641059286. Ωράριο: Δευτέρα – Παρασκευή, μεταξύ 08:30-18:00.


Ανοιχτές θέσεις εργασίας υπάρχουν αυτό το διάστημα σε λογιστικά γραφεία του Αγρινίου. Δείτε τι άτομο ζητούν, τα απαραίτητα προσόντα και e-mail, για να στείλετε το βιογραφικό σας:

Α) ΑΠΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ζητείται βοηθός λογιστή με απαραίτητη προϋπηρεσία τουλάχιστον δύο (2) ετών στον κλάδο, κατά προτίμηση σε Λογιστικό Γραφείο, για μόνιμη και πλήρη απασχόληση.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ:

  • Ενημέρωση Απλογραφικών Βιβλίων
  • Ενημέρωση Διπλογραφικών Βιβλίων
  • Βασικές γνώσεις μισθοδοσίας
  • Σύνταξη Δηλώσεων Φορολογίας Εισοδήματος,Ε9,Φ2 κλπ.

Βιογραφικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


Β) Λογιστικό Γραφείο στο Αγρίνιο αναζητά Υπάλληλο Συνεργάτη με εξειδίκευση στην εργατική και ασφαλιστική νομοθεσία.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Απόφοιτος σχολής σε κλάδο Οικονομικής κατεύθυνσης
  • Προϋπηρεσία 2 τουλάχιστον έτη σε Υπεύθυνη θέση Λογιστηρίου/ Οικονομικού τμήματος με εξειδίκευση στα εργατικά
  • Γνώσεις εργατικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας
  • Επικοινωνιακές δυνατότητες και εμπειρία στη διαχείριση πελατών

Επιθυμητά Προσόντα:

  • Γνώση των εφαρμογών Μισθοδοσίας της Epsilon Net

Το Λογιστικό Γραφείο προσφέρει:

  • Ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών
  • Άριστες συνθήκες εργασίας
  • Συνεχής επαγγελματική εκπαίδευση
  • Σημαντικές προοπτικές εξέλιξης

Αποστολή βιογραφικών στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


Γ) ΖΗΤΕΙΤΑΙ συνεργάτιδα για λογιστικό γραφείο.

  • Πλήρης απασχόληση, συνεχόμενο ωράριο.
  • Πλήρης Ασφάλιση και αποδοχές.
  • Προϋποθέσεις επαγγελματικής και οικονομικής εξέλιξης.
  • Σχετικές σπουδές, επιθυμητές, αλλά όχι απαραίτητες.
  • Εμπειρία επαγγελματική, επιθυμητή, αλλά όχι απαραίτητη.

Αποστείλετε σύντομο βιογραφικό στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


Ανοιχτή θέση εργασίας σε βιομηχανία τροφίμων στην Αμφιλοχία

Πού θα επικοινωνήσετε

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ τροφίμων με έδρα την Αμφιλοχία ζητάει χημικό τροφίμων για πλήρη απασχόληση, με καλή γνώση Αγγλικών. Τυχόν προϋπηρεσία θα εκτιμηθεί. Τηλ. 6970127748.


Περισσότερες θέσεις εργασίας

Περισσότερες θέσεις εργασίας μπορείτε να βρείτε στην Εφημερίδα «Αναγγελία» που κυκλοφορεί κάθε βδομάδα, από Πέμπτη βράδυ, σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στο Αγρίνιο:

  1. City Press-Χαραλαμποπούλου Αγγελική: Παναγοπούλου 2-4 και Π. Σούλου (κοντά στο Συντριβάνι).
  2. L&L 1min. To Go, Ψιλικά-Λεωνίδας Χαλιμούρδας: Πλ. Τσακανίκα, έναντι Παιδικού Σταθμού.
  3. Ψιλικά-Ανδρέας Σιαδήμας: Χ. Τρικούπη 10 (Πλ. Συντριβάνι).
  4. Περίπτερο-Νικόλαος Σιώρος: Τερτσέτη και Καλυβίων.
  5. Περίπτερο-Νικηφόρος Θεοδωρόπουλος: Παπαϊωάννου και Τερτσέτη.
  6. Ψιλικά-Ουρανία Καραλή: Δαγκλή 7 (πλησίον Πλ. Χατζοπούλου).
  7. Είδη παντοπωλείου, Ψιλικά-Γιώργος Φούντας: Χ. Τρικούπη και Μακρή 5 (έναντι Attica Bank).
  8. Περίπτερο-Ιωάννης Πεσλής: Εθν. Αντιστάσεως 66.
  9. Περίπτερο-Κωνσταντούλα Πεσλή: Φιλελλήνων και Ρήγα Φεραίου.
  10. Ψιλικά-Θωμάς Κουτρομάνος: Σπ. Τσικνιά 2, πρώην Τσαλδάρη (Πλ. Ειρήνης).
  11. Περίπτερο-Σοφία Σταμούλη: Γ. Ρίτσου & Βλαχερνών (γήπεδο)
  12. Full Shop-Μουσακιάν Γεωργία: Δημοτσελίου και Καραπαπά.

Στην Εφημερίδα θα βρείτε και εκατοντάδες ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ κάθε κατηγορίας.

Βάλτε τη δική σας αγγελία με ένα τηλέφωνο στο 2641049000 ή με ένα e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 519 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2022 18:43
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία