Κυριακή, 30η Ιουνίου 2024  10:53 πμ
Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2022 21:36

Το Θέρμο τίμησε τον Παύλο Μπακογιάννη – Στο Γυμνάσιο η προτομή του (εικόνες)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Παρουσία του Δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη πραγματοποιήθηκε η τελετή των αποκαλυπτηρίων της προτομής του αείμνηστου Ευρυτάνα πολιτικού Παύλου Μπακογιάννη, ο οποίος είχε ζήσει τα γυμνασιακά του χρόνια στο Θέρμο.

Την πληροφορία αυτή την γνώριζε ο Δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας, ο οποίος έλαβε την πρωτοβουλία να αναδείξει το γεγονός και το Θέρμο να τιμήσει τον Ευρυτάνα πολιτικό.

Tην προτομή του Παύλου Μπακογιάννη, δώρισε ο ομογενής από την Αμερική Πέτρος Γρομητσάρης (ο οποίος ήταν και ομιλητής στην εκδήλωση) και φιλοτέχνησε ο γλύπτης Ευάγγελος Τύμπας.

Μεταξύ άλλων στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζορτζ Τσούνης, η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, οι βουλευτής της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης και Σπ. Λιβανός, οι Δήμαρχοι Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης, Αγρινίου Γ. Παπαναστασίου και Ξηρομέρου Γ. Τριανταφυλλάκης. Μάλιστα ο κ. Μπακογιάννης συνοδεύονταν από την σύζυγό του Σία Κοσιώνη. 

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 481 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News