Κυριακή, 23η Ιουνίου 2024  3:10 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2022 21:13

Εργασίες συντήρησης και ασφαλτόστρωσης στο δρόμο Ναύπακτος – Θέρμο (εικόνες)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εργασίες συντήρησης και ασφαλτόστρωσης εκτελούνται στο δρόμο Ναύπακτος – Θέρμο παρά την υψηλή θερμοκρασία. Στο σημείο βρέθηκε και ο Δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας, ο οποίος σε ανάρτησή του στο facebook έγραψε:

“Παρά τους 38 βαθμούς C βρεθήκαμε σήμερα στο εργοτάξιο ευρείας συντήρησης με ασφαλτόστρωση μεγάλων τμημάτων του δρόμου Ναυπάκτου – Θέρμου μέσω εργολαβίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Εκφράζουμε ως δημοτική Αρχή Θέρμου τις ευχαριστίες μας προς το Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη και τον αντιπεριφερειάρχη Υποδομών Αθανάσιο Μαυρομάτη για το θετικό αποτέλεσμα της συνεργασίας μας και το έργο που καλυτερεύει την διέλευση και ασφάλεια των οδηγών ειδικά αυτή την περίοδο του καλοκαιριού”.

Εργασίες συντήρησης και ασφαλτόστρωσης στο δρόμο Ναύπακτος - Θέρμο (εικόνες) Εργασίες συντήρησης και ασφαλτόστρωσης στο δρόμο Ναύπακτος - Θέρμο (εικόνες) Εργασίες συντήρησης και ασφαλτόστρωσης στο δρόμο Ναύπακτος - Θέρμο (εικόνες) Εργασίες συντήρησης και ασφαλτόστρωσης στο δρόμο Ναύπακτος - Θέρμο (εικόνες) Εργασίες συντήρησης και ασφαλτόστρωσης στο δρόμο Ναύπακτος - Θέρμο (εικόνες)

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 328 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News