Σάββατο, 28η Σεπτεμβρίου 2024  1:05 μμ
Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024 17:12

Πλούταρχος: πότε έρχεται στο Θέρμο για συναυλία με δωρεάν είσοδο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιάννης Πλούταρχος πρόκειται να μαγέψει το κοινό με μια μοναδική συναυλία στο Θέρμο αυτό το καλοκαίρι.

Η συναυλία, που αναμένεται να είναι ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά γεγονότα της περιοχής, θα πραγματοποιηθεί στις 21 Αυγούστου, προσφέροντας στους παρευρισκόμενους μια μοναδική μουσική εμπειρία!

Ο Γιάννης Πλούταρχος, με την χαρακτηριστική φωνή, θα ερμηνεύσει αγαπημένα του τραγούδια από την πολυετή καριέρα του, καθώς και νέες επιτυχίες!

Κάτοικοι και επισκέπτες του Θέρμου θα απολαύσουν ζωντανά έναν από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής, σε μια βραδιά γεμάτη μουσική, συναισθήματα και αξέχαστες στιγμές.

Αξιοσημείωτο είναι, ότι όλες οι συναυλίες που διοργανώνει ο Δήμος Θέρμου είναι δωρεάν για το κοινό. Αυτή η πρωτοβουλία, έχει ως στόχο, να φέρει την τέχνη και την ψυχαγωγία πιο κοντά στους πολίτες!

thermonews.gr

Διαβάστηκε 701 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News