Τετάρτη, 3η Ιουλίου 2024  5:22 πμ
Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2022 21:34

Εθελοντική Αιμοδοσία του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών στη Νέα Ιωνία την Τρίτη 26 Ιουλίου 2022

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει ο Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών σε συνεργασία με την Ομάδα Νεολαίας της παράταξης “Δημιουργία Αλληλεγγύη” στη Νέα Ιωνία και συγκεκριμένα στο συνεδριακό της κέντρο επί της οδού Πατριάρχου Ιωακείμ 4 την Τρίτη 26 Ιουλίου από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 5 το απόγευμα.

“Η παρουσία σας και η συμμετοχή σας είναι απαραίτητη προκειμένου να συγκεντρωθεί ένας σεβαστός αριθμός φιαλών αίματος, οι οποίες στο μέλλον πιθανόν να αποδειχτούν σωτήριες για κάποιο συντοπίτη μας ή ακόμα και συγγενή μας”, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

“Δεν είναι λίγες οι φορές που χρειάστηκε κάποιος συνάνθρωπός μας αίμα και πολλοί έτρεξαν την ύστατη στιγμή να δώσουν 10 λεπτά απόλ το χρόνο τους. Αυτό δεν θα συμβεί στο μέλλον αν στην τράπεζα αίματος του συλλόγου μας υπάρχουν διαθέσιμες φιάλες αίμα. Και αυτό επιτυγχάνεται μόνο μέσα από την Εθελοντική Αιμοδοσία. Με την παρουσία σας, θα δώσετε ελπίδα ζωής σε κάποιον που θα προστρέξει στο Σύλλογο για βοήθεια”, καταλήγει η ανακοίνωση του Δ.Σ. του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 238 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News