Κυριακή, 29η Σεπτεμβρίου 2024  1:17 πμ
Σάββατο, 09 Ιουλίου 2022 21:03

Δήμαρχος Θέρμου: «Οδυνηρή εξέλιξη το τέλος που δόθηκε στο τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας στο Αγρίνιο»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Αποτελεί οδυνηρή εξέλιξη για την Αιτωλοακαρνανία το τέλος που δόθηκε στο ακαδημαϊκό τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας στο Αγρίνιο με πρωτοβουλία της κυβέρνησης», υπογραμμίζει σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο Δήμαρχος Θέρμου, Σπύρος Κωνσταντάρας, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο πανεπιστημιακό πεδίο με το νέο ακαδημαϊκό χάρτη.

Προσθέτει ακολούθως:

Δυστυχώς πληρώνουμε για άλλη μια φορά την έλλειψη σχεδιασμού του ακαδημαϊκού χάρτη με ορθολογικά κριτήρια, την βουλιμία υπερσυγκέντρωσης του Πανεπιστημίου Πατρών, με τις κυβερνήσεις να ακολουθούν ως παρατηρητές το Αχαϊοκεντρικό κράτος και όλους εμάς μόνιμα διαμαρτυρόμενους για την αδικία, πληρώνοντας ενίοτε και την έλλειψη ενότητας στον ίδιο μας το νομό.

Ως Δήμαρχος ενός μικρού ορεινού δήμου της Αιτωλοακαρνανίας , του Θέρμου , που αποτέλεσε την πρωτεύουσα της Αρχαίας Αιτωλικής Συμπολιτείας, που έδωσε τα φώτα του πολιτισμού, την ζύμη του θεσμού της Διαιτησίας και των ομοσπονδιακών συμπολιτειακών συνταγματικών κειμένων στον σύγχρονο κόσμο, με την ανεξαρτησία που συνεχίζω να υπηρετώ τον αυτοδιοικητικό χώρο, είμαι σθεναρά αντίθετος σ’ αυτή την πολιτική της κυβέρνησης εις βάρος του Νομού Αιτωλοακαρνανίας!

agrinionews.gr
Διαβάστηκε 445 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News