Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  1:39 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2022 00:33

Αγρίνιο: Η υποδοχή των συνέδρων του ΔΣ της ΚΕΔΕ στον κινηματογράφο “Ελληνίς” (εικόνες)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ξεκινά αύριο το πρωί το διοικητικό συμβούλιο της ΚΕΔΕ στο Αγρίνιο, όπως επίσης και η συνδιάσκεψη με την ΠΕΔ και με τους δήμους της ευρύτερης περιοχής.

Όλες οι εργασίες που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ θα έχουν αντικείμενο τα αυτοδιοικητικά θέματα, αλλά και τα έργα, τους πόρους, τα χρόνια προβλήματα, τις σχέσεις με το κεντρικό κράτος κλπ.

Οι σύνεδροι όμως άρχισαν να καταφθάνουν από απόψε με σκοπό να γνωρίσουν και το Αγρίνιο. Στο πλαίσιο του “καλωσόρισματος” των υψηλών προσκεκλημένων στην πόλη ο Δήμαρχος του Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου τους υποδέχθηκε στον κινηματογράφο «Ελληνίς» για ποτό.

Αύριο στις 11.00 θα ξεκινήσει η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (πρώην Τράπεζα της Ελλάδος), στο οποίο θα συμμετέχουν οι 31 συνολικά σύνεδροι.

Κατά την παραμονή τους στο Αγρίνιο αύριο το μεσημέρι θα επισκεφτούν την λίμνη Τριχωνίδα, ενώ η παραμονή τους στο Αγρίνιο θα κλείσει με την συνδιάσκεψη με την ΠΕΔ και τους δήμους και πάλι στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 299 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.