Κυριακή, 23η Ιουνίου 2024  2:12 πμ
 
wm small
Τρίτη, 07 Ιουνίου 2022 10:19

Κώστας Μπακογιάννης: Θα επισκεφθεί το Θέρμο μετά από πρόσκληση του Σπύρου Κωνσταντάρα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τον Κώστα Μπακογιάνννη στο Δημαρχείο της Αθήνας επισκέφθηκε ο δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας και τον προσκάλεσε να επισκεφθεί την περιοχή του, πρόσκλη που ο δήμαρχος Αθηναίων αποδέχθηκε.

Διαβάστε τι συζήτησαν και ποια είναι η σχέση του αείμνηστου πατέρα του Παύλου Μπακογιάννη με το Θέρμο, στην ανάρτηση του κ. Κωνσταντάρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

“Στο δημαρχείο της Αθήνας επισκέφτηκα σήμερα τον δήμαρχο ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ , εξαιρετικό μου φίλο από την εποχή που υπηρετούσε την αυτοδιοίκηση στην γενέτειρα του πατέρα του Παύλου Μπακογιάννη , το Καρπενήσι .

Είχα την ευκαιρία να τον ενημερώσω για τα θέματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Θέρμου, για την εξέλιξη των χρηματοδοτήσεων μέσω των προγραμμάτων Αντώνης ΤΡΙΤΣΗΣ, ΠΔΕ, ΕΣΠΑ, Ταμείο Ανάκαμψης , ενώ με διαβεβαίωσε για την αμέριστη βοήθεια του, στις διεκδικήσεις μας, όπως η σύνδεση του Θέρμου με την Ευρυτανία με ένα σύγχρονο δρόμο (και) μέσω Ναυπάκτου .

Προσκάλεσα τον δήμαρχο Αθηναίων να επισκεφτεί το Θέρμο και ανταποκρινόμενος θετικά με διαβεβαίωσε ότι θα βρεθεί κοντά μας με την οικογένεια του, για να τιμήσει την πόλη μας, στην οποία ο πατέρας του πέρασε τα δύσκολα γυμνασιακά του χρόνια, γεγονός που καθόρισε και την μετέπειτα πολιτική του παιδεία ως γνήσιου εκφραστή της εθνικής συμφιλίωσης”.

konstantaras 7 6 2022

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 329 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News