Πέμπτη, 2η Μαίου 2024  9:49 μμ
 
wm small
Σάββατο, 04 Ιουνίου 2022 18:03

Ναύπακτος: Σε… γνώριμα μέρη ο Τζ. Τσούνης – Με ποιους συναντήθηκε και τι συζήτησαν

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο νέος πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα που πραγματοποιεί περιοδεία στον τόπο καταγωγής του είχε σήμερα στη Ναύπακτο διαδοχικές συναντήσεις με εκπροσώπους Αρχών ενώ συνομίλησε σε εγκάρδιο κλίμα με τον κόσμο που συναντούσε.

Ας δούμε πώς παρουσίασε ο ίδιος ο Τζ. Τσούνης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις επαφές του. Για τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλλάδας  Νεκτάριο Φαρμάκη ανέφερε ότι συζήτησαν θέματα συνεργασίας,  με τις επενδυτικές ευκαιρίες στο επίπεδο του τουρισμού και της τεχνολογίας να βρίσκονται στο επίκεντρο.

Μιλώντας με θερμά λόγια για την όμορφη πόλη της Ναυπάκτου που έχει πάντα στην καρδιά του συνομίλησε με το δήμαρχο Βασίλη Γκίζα για την αξιοποίηση των πλεοενεκτημάτων της περιοχής.

Ευχαρίστησε δε τον Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου Ιερόθεου για το έργο του σε κρίσιμους καιρούς και υπογράμμισε την ισχυρή στήριξη των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ορθόδοξη Εκκλησία και γενικότερα τη θρησκευτική ελευθερία.

ttsounis 4 6 2022 2
ttsounis 4 6 2022 3

Δείτε video του nafpaktianews.gr αό την περιοδεία του κ. Τσούνη στην πόλη της Ναυπάκτου:

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 493 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.