Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  7:35 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 20 Μαϊος 2022 19:06

Διαθέσιμες θέσεις εργασίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Νέες θέσεις εργασίας σε ψητοπωλείο στο Αγρίνιο

Πού θα στείλετε βιογραφικό

ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Α) Ψήστης, Β) τυλιχτής – τυλίχτρια, για ψητοπωλείο στο Αγρίνιο. Απαραίτητη προϋπηρεσία, συνέπεια και επαγγελματισμός. Τηλ. 6979745833. Βιογραφικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Νέα θέση εργασίας σε καφετέρια στην περιοχή της Σταμνάς Αιτωλικού

Πού θα επικοινωνήσουν οι ενδιαφερόμενες

ΖΗΤΕΙΤΑΙ κοπέλα για τη θέση του μπουφέ και του service, σε καφετέρια στην περιοχή Σταμνά Αιτωλικού, ικανοποιητικές αποδοχές, πλήρης απασχόληση. Τηλ. 6947494747.

Νέες θέσεις εργασίας σε Ξενοδοχείο στη Λευκάδα

Πού θα στείλετε βιογραφικό

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ρεσεψιονίστ, μάγειρας, καθαρίστριες, μπουφετζής, οδηγός, αισθητικός, βραδυνός και σέρβις σε 4* Ξενοδοχείο στην Βασιλική Λευκάδας. Παρέχεται διατροφή και διαμονή. Βιογραφικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Νέα θέση εργασίας σε ξενώνα στο Μεγάλο Πάπιγκο για σεζόν

Τί άτομο ζητείται

ΖΗΤΕΙΤΑΙ καθαρίστρια στο Μεγάλο Πάπιγκο Ιωαννίνων για ξενώνα. Παρέχεται ασφάλεια, διαμονή και διατροφή. Για τη σεζόν του καλοκαιριού. Από Ιούνιο έως τέλος Οκτωβρίου. Τηλ. 6974049104.


Περισσότερες θέσεις εργασίας

Περισσότερες θέσεις εργασίας μπορείτε να βρείτε στην Εφημερίδα «Αναγγελία» που κυκλοφορεί από την Παρασκευή 20/5, όπως και κάθε Παρασκευή, σε όλα τα περίπτερα του Νομού Αιτωλοακαρνανίας πλην της Ναυπάκτου.

Στην Εφημερίδα θα βρείτε και εκατοντάδες ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ κάθε κατηγορίας.

Βάλτε τη δική σας αγγελία με ένα τηλέφωνο στο 2641049000 ή με ένα e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 788 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία