Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  5:56 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 16 Μαϊος 2022 20:50

Ανοιχτή θέση εργασίας σε λογιστικό γραφείο στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πού θα στείλετε βιογραφικό

ΑΠΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ζητείται ΒΟΗΘΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗ (απόφοιτος ΙΕΚ ή ΤΕΙ Λογιστικής) με προϋπηρεσία τουλάχιστον δύο (2) ετών στον κλάδο (κατά προτίμηση σε Λογιστικό Γραφείο) για μόνιμη απασχόληση (ενημέρωση Απλογραφικών-Διπλογραφικών Βιβλίων). Βιογραφικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Τηλ. 2641054232.


Περισσότερες θέσεις εργασίας

Περισσότερες θέσεις εργασίας μπορείτε να βρείτε στην Εφημερίδα «Αναγγελία» που κυκλοφορεί από την Παρασκευή 13/5, όπως και κάθε Παρασκευή, σε όλα τα περίπτερα του Νομού Αιτωλοακαρνανίας πλην της Ναυπάκτου.

Στην Εφημερίδα θα βρείτε και εκατοντάδες ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ κάθε κατηγορίας.

Βάλτε τη δική σας αγγελία με ένα τηλέφωνο στο 2641049000 ή με ένα e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 632 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.