Παρασκευή, 20η Μαίου 2022  8:49 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 13 Μαϊος 2022 14:10

Προσκλήσεις ΟΕΦ οργάνωσης παραγωγών Α. Σ. Ένωση Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δείτε αναλυτικά όλες τις προσκλήσεις.

«Παροχή τεχνικής βοήθειας στη μονάδα παραγωγής επιτραπέζιας ελιάς»

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το έργο της δράσης Δiv.8 με τίτλο «Παροχή τεχνικής βοήθειας στη μονάδα παραγωγής επιτραπέζιας ελιάς» του εγκεκριμένου προγράμματος εργασίας της Ο.Ε.Φ. ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΣΑΣ “ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ” βάσει των Καν. (ΕΕ) 611/14 και 615/14 της Επιτροπής, όπως ισχύουν, περιόδου 2021-2022.

  • Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ.

«Προμήθεια αεροσυμπιεστή»

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το έργο της δράσης Δiv.1 με τίτλο «Προμήθεια αεροσυμπιεστή» του εγκεκριμένου προγράμματος εργασίας της Ο.Ε.Φ. ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΣΑΣ “ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ” βάσει των Καν. (ΕΕ) 611/14 και 615/14 της Επιτροπής, όπως ισχύουν, περιόδου 2021-2022.

  • Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ.

«Προμήθεια υδραυλικού ανατροπέα παλετοκιβωτίων»

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το έργο της δράσης Δiv.2 με τίτλο «Προμήθεια υδραυλικού ανατροπέα παλετοκιβωτίων» του εγκεκριμένου προγράμματος εργασίας της Ο.Ε.Φ. ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΣΑΣ “ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ” βάσει των Καν. (ΕΕ) 611/14 και 615/14 της Επιτροπής, όπως ισχύουν, περιόδου 2021-2022.

  • Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ.
Διαβάστηκε 54 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News

Τελευταία άρθρα στην ίδια κατηγορία

Τελευταία άρθρα