Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  3:17 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 18 Απριλίου 2022 19:15

Οι διαθέσιμες θέσεις εργασίας αυτή την εβδομάδα – Λίστα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πού θα στείλετε βιογραφικό

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΔΥΝΑΜΗ» ζητεί άτομα για τις θέσεις των πωλητών και άτομο για την θέση του αποθηκάριου / οδηγού. Απαραίτητες προϋποθέσεις δίπλωμα οδήγησης, εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις, ως 40 ετών. e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. τηλ.: 2641031840 – 2641048900, διεύθυνση: 4 χλμ. Αγρινίου – Καλυβίων.


Καμαριέρες Καλοκαιρινή σεζόν 2022 – Ζητούνται Καμαριέρες με ή χωρίς προϋπηρεσία για πλήρη απασχόληση σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες σε νησιά, Χαλκιδική και Πελοπόννησο κατά την καλοκαιρινή σεζόν 2022. Παρέχονται: διαμονή, διατροφή και καλές μηνιαίες αποδοχές. Τηλέφωνο: 6986732965, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


ΑΠΟ την εταιρεία ΑΣ Σαράκης ΑΕ, Αντιπροσωπεία Μπισκότων Παπαδοπούλου στο 3ο χλμ ΕΟ Αγρινίου – Ιωαννίνων, ζητείται οδηγός διανομέας με δίπλωμα Γ΄ κατηγορίας, έως 35 ετών. Τηλ. 6936144575 και 2641021030. e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ στη Λευκάδα μία σερβιτόρα για καφέ – μπουφέ και μία καθαρίστρια για διαμέρισμα. Παρέχεται διαμονή και διατροφή. Τηλ. 6906548870.


ΑΠΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ζητείται ΒΟΗΘΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗ (απόφοιτος ΙΕΚ ή ΤΕΙ Λογιστικής) με προϋπηρεσία τουλάχιστον δύο (2) ετών στον κλάδο (κατά προτίμηση σε Λογιστικό Γραφείο) για μόνιμη απασχόληση (ενημέρωση Απλογραφικών-Διπλογραφικών Βιβλίων). Βιογραφικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Τηλ. 2641054232.


ΖΗΤΕΙΤΑΙ έμπειρος ξυλουργός για σοβαρή δουλειά σε βιοτεχνία επίπλων στο Αγρίνιο. Τηλ. 2641091411.


ΖΗΤΕΙΤΑΙ άτομο για εργασία σε καινούργια επιχείρηση σπα για τη θέση αισθητικού μασέρ και φυσιοθεραπευτή για απασχόληση πλήρους ωραρίου. Τηλ. 6943005224.


ΖΗΤΕΙΤΑΙ κοπέλα για σέρβις – μπουφέ, για πλήρη απασχόληση σε καφέ, στην ευρύτερη περιοχή του Αιτωλικού. Τηλ. 6947494747.


ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ E-SHOP (MONO ΑΝΔΡΑΣ ΜΕΧΡΙ 40 ΕΤΩΝ): Απαραίτητη η άριστη γνώση χρήσης Η/Υ, διαθέτοντας κυρίως εξοικείωση σε WordPress και WooCommerce, Γνώση PHP, HTML και CSS θα συνεκτιμηθούν.

  • Πολύ καλή γνώση Αγγλικών.
  • Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις.
  • Ομαδικό πνεύμα συνεργασίας και άνεση στην επικοινωνία.
  • Ικανότητα να δουλεύει υπό πίεση και διαχείριση πολλαπλών εργασιών.
  • Διάθεση για συνεχή ανάπτυξη κι εξέλιξη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν’ αποστείλουν το βιογραφικό τους ΜΕ ΘΕΜΑ «E-SHOP» στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή μέσω της φόρμας υποβολής στο: https://www.e-tserpelis.com/career.

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΠΩΛΗΤΗΣ – ΑΠΟΘΗΚΑΡΙΟΣ (ΜΟΝΟ ΑΝΔΡΑΣ ΜΕΧΡΙ 40 ΕΤΩΝ)

  • Πολύ καλή γνώση Η/Υ
  • Ευχάριστη και δυναμική προσωπικότητα
  • Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις
  • Ομαδικό πνεύμα συνεργασίας και άνεση στην επικοινωνία
  • Ικανότητα να δουλεύει υπό πίεση και διαχείριση πολλαπλών εργασιών
  • Διάθεση για συνεχή ανάπτυξη κι εξέλιξη

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν’ αποστείλουν το βιογραφικό τους ΜΕ ΘΕΜΑ «ΠΩΛΗΤΗΣ ΑΠΟΘΗΚΑΡΙΟΣ» στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


Το Fanalino Restaurant στους Παξούς αναζητά για τη φετινή σεζόν για το διάστημα Απρίλιος – Οκτώβριος:

  • Μάγειρα για εργασία
  • Μάγειρα για πρακτική άσκηση
  • Σερβιτόρο/α με απαραίτητη γνώση Αγγλικής γλώσσας.

Παρέχονται διαμονή, διατροφή, ασφάλιση και μισθός. Ζητάμε συνέπεια και όρεξη για μάθηση και δουλειά. Στοιχεία επικοινωνίας: 6979869087 (Αλέξης) και 6987808100 (Στεύη). Βιογραφικά στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


Το SAN GIORGIO Hotel στη Σκάλα Κεφαλονιάς αναζητά ΄Β Μάγειρα και Βοηθό, Barman και Καμαριέρες για πεντάμηνη σεζόν 2022. Παρέχεται Διαμονή. Τηλ. 6939 081929. e-mail για βιογραφικά: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


ΖΗΤΕΙΤΑΙ έμπειρος ψήστης για ψητοπωλείο στο Αγρίνιο. Αποστολή βιογραφικού στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Τηλ. 6979745833, ώρες επικοινωνίας, Δευτέρα έως Παρασκευή: 12:00-14:00.


ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ από ξενοδοχεία 5 αστέρων, 3 αστέρων και εστιατόριο στην περιοχή Μπαλί Ρεθύμνου, για τη θερινή σεζόν 2022, Απρίλιο έως Οκτώβριο:

  • Μάγειρας Α΄ και Β΄, μισθός: 1.200 και 1.100 ευρώ αντίστοιχα.
  • Βοηθ. σερβιτόροι/ες, Σερβιτόροι Α, μισθός: 850 και 1.100 ευρώ αντίστοιχα.
  • Μπάρμαν, μισθός: 1.100 ευρώ.
  • Καθαρίστριες, μισθός: 950 ευρώ.
  • Υπάλλ. Υποδοχής άνδρας, μισθός: 950 ευρώ.

Εμπειρία σε ανάλογη θέση. Αριστη γνώση Αγγλικών, θα εκτιμηθεί θετικά η γνώση δεύτερης ξένης γλώσσας.

Παρέχεται διαμονή (με συγκάτοικο) και διατροφή. Αποστολή βιογραφικών στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και τηλέφωνο επικοινωνίας: 6936550295 και 6987707949.


ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ρεσεψιονίστ, μάγειρας, καθαρίστριες, μπουφετζής, οδηγός, αισθητικός, βραδυνός και σέρβις σε 4* Ξενοδοχείο στην Βασιλική Λευκάδας. Παρέχεται διατροφή και διαμονή. Βιογραφικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


Περισσότερες θέσεις εργασίας

Περισσότερες θέσεις εργασίας μπορείτε να βρείτε στην Εφημερίδα «Αναγγελία» που κυκλοφορεί από την Παρασκευή 15/4, όπως και κάθε Παρασκευή σε όλα τα περίπτερα του Νομού Αιτωλοακαρνανίας πλην της Ναυπάκτου.

Στην Εφημερίδα θα βρείτε και εκατοντάδες ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ κάθε κατηγορίας.

Βάλτε τη δική σας αγγελία με ένα τηλέφωνο στο 2641049000.

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 633 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.