Σάββατο, 28η Σεπτεμβρίου 2024  10:30 μμ
Τρίτη, 08 Μαρτίου 2022 18:45

Αιτωλοακαρνανία: Απεργούν στις 16 Μαρτίου οι οικοδόμοι – Τα αιτήματα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην πανελλαδική απεργία της Τετάρτης 16 Μαρτίου θα συμμετάσχει η Ένωση Οικοδόμων & Εργαζομένων στα συναφή επαγγέλματα Αιτωλοακαρνανίας και θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στο Αγρίνιο.

Τι ανακοινώθηκε

Το σωματείο μας, στηρίζοντας την απόφαση της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδας, καλεί τους συναδέλφους οικοδόμους και τους εργαζόμενους στον κλάδο των κατασκευών να συμμετάσχουν στην Πανελλαδική Πανοικοδομική Απεργία την Τετάρτη 16 Μάρτη και στη συγκέντρωση που θα γίνει στα γραφεία του ΕΦΚΑ ( πρώην Ι.Κ.Α. στην Εθνική οδό) στις 11:30 π.μ.

Με τον απεργιακό μας αγώνα διεκδικούμε αποφασιστικά :

την Υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας με ουσιαστικές αυξήσεις σε μεροκάματα και μισθούς.
Άμεσα μέτρα οικονομικής στήριξης των εργαζομένων, των μικρών ΕΒΕ και των αυτοαπασχολούμενων του κλάδου που πλήττονται από την ενεργειακή κρίση.

Αναγνώριση και διανομή των «υπέρ αγνώστων» ενσήμων.

Εδώ και τώρα, η κυβέρνηση και τα αρμόδια υπουργεία να πάρουν μέτρα για να αντιμετωπιστεί το κλέψιμο της ασφάλισής μας. Κάθε μέρα δουλειάς και μέρα ασφάλισης.

Ένταξη των συναφών ειδικοτήτων (γυψοσανιδάδες, ξυλουργοί κ.α.) στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα.
Όχι στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο.

*Φωτογραφία αρχείου

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 360 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News